Atalanta
Atalanta
vs
Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen
22. May 2024
19:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Bayer Leverkusen Live Streaming Online

Bayer Leverkusen har siden tidernes morgen været sponsoreret af den gigantiske medicinalkoncern Bayer. Det har affødt bitre kommentarer fra andre klubber, som betragter den som en plasticklub. Men Bayer har med sans for detaljen taget det til sig og kalder sig selv for ”Die Werkself” (Firma-elleveren). Klubben har været så tæt, så tæt på de helt store triumfer i 00´erne, men det er ikke lykkedes. De spiller dog fremragende fodbold, så hvis du også vil følge Firmaets mænd, så anbefaler vi Bayer Leverkusen live stream!

UEFA Cup helte

I 1903 skrev Wilhelm Hauschild et pænt brev til ledelsen hos koncernen Bayer og bad om støtte til at starte et sportshold. Det syntes bestyrelsen åbenbart var en god idé, og året efter blev Turn- und Spilverein Bayer 04 Leverkusen dannet. Her var plads til både fodbold, håndbold og gymnastik, men gymnasterne ville have deres eget, så i 1928 blev de skilt fra, så klubben blev kendt som det Bayer 04 Leverkusen, vi kender i dag.

Det tog dog lang tid for klubben at etablere sig for alvor i de voksnes rækker, og vi skal helt frem til 1980, før de første gang optrådte i 1. Bundesliga. I 1988 opnåede de deres første store triumf, da de spillede UEFA Cup finale mod Espanyol. Den gang blev finalen afgjort over to kampe, og efter 0-3 ude var der ikke mange, der troede på tysk sejr. Men en flot 3-0 sejr hjemme førte til straffesparkskonkurrence, som tyskerne vandt 3-2.

The Brazilian connection

Det var også i dette år, at Reiner Calmund overtog styrepinden i bestyrelsen, og så begyndte der at ske noget. Da de to tysklande blev lagt sammen, sørgede han for at købe Ulf Kirsten og Andreas Thom fra østblokken og hentede også koryfæer som Rudi Völler og ikke mindst Bernd Schuster. Desuden havde han også et godt øje på det brasilianske marked, hvor profiler som Jorginho, Lucio, Juan, Paulo Sergio, Ze Roberto og Emerson kom til.

Leverkusen vandt den tyske pokal i 1993, men det var først omkring årtusindeskiftet, at det begyndte at gå fremad. På både godt og især ondt. I 2000 skulle de blot have uafgjort hjemme mod Unterhaching i den sidste kamp, men et selvmål af stjernen Michael Ballack hjalp udeholdet til en chokerende 2-0 sejr, og så kunne Bayern tage titlen med 3-1 over Werder Bremen. I 2002 var det så ekstra, ekstra, ekstra bittert.

Vize-kusen

Med tre runder igen havde de et fem points forspring til Borussia Dortmund, men de tabte to af disse kampe, og da Dortmund gjorde rent bord, tog de mesterskabet. Dernæst tabte man Champions League finalen med 1-2 mod Real Madrid og den tyske pokalfinale med 2-4 til Schalke 04. Det gav dem tilnavnene ”Vize-kusen” og ”Never-kusen”.

Klubben har haft berømte trænere som Rinus Michels, Christoph Daum, Klaus Toppmöller, Klaus Augenthaler, Rudi Völler, Berti Vogts og Jupp Heynckes, mens spillere som Ballack, Dimitar Berbatov, Jens Nowotny, Bernd Schneider, Sami Hyppiä, Robert og Niko Kovac, Arturo Vidal, Diego Placente, Sergej Barbarez og Landon Donovan har båret den rød-sorte trøje.

Sådan ser du Bayer Leverkusen live stream:

Opret dig på bet365.com, og så er du klar til at streame. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at se Bayer Leverkusen live stream, så er du kommet til det rette sted. På den måde får du kampen i den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din pc i stuen, arbejdsværelset, eller i soveværelset under dynen, mens du ser Bayer Leverkusen live stream.

Tidligere artikler

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos TV2 Play

se hos TV2 Play