FC Heidenheim
FC Heidenheim
vs
FC Köln
FC Köln
18. May 2024
13:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

FC Köln

FC Köln har stolte traditioner i toppen af den tyske Bundesliga, en succes der blandt andet er skabt ved at hente danske stjernespillere til klubben. Hvis du kan lide tysk fodbold med fans i verdensklasse, bør du kigge med på FC Köln live stream!

Dannet i dønningerne

Klubben blev skabt i efterdønningerne af Anden Verdenskrig. På det tidspunkt var landet sprængt i stykker, men FC Köhl blev ret hurtigt et lyspunkt for byens borgere. Der gik ikke mange år, før de fik etableret sig i toppen af tysk fodbold, og allerede i 1954 var man i finalen i den tyske pokalturnering.

I 1960 spillede ”Die Geißböcke”, som klubben kaldes, med om mesterskabet for første gang. Det lykkedes dog ikke i første omgang, men i stedet måtte man vente to år mere, før FC Köln kunne kalde sig for tyske mestre. ”Die Geißböcke” betyder gedebukkene, og er det kælenavn, der bruges om holdet, da man finder en gedebuk i deres våbenskjold.

Vandt Bundesligaen

Da man indførte professionel fodbold i Tyskland i sommeren 1963, var FC Köln et af de 16 hold, der blev inviteret til at deltage i den nye landsdækkende turnering. 10 måneder senere kunne ”Gedebukkene” kåres som de første vindere af Bundesligaen. Det var klubbens andet mesterskab på to år. En enkelt gang siden de har kunnet fejre guldmedaljer i byen. Det var i 1978, hvor man triumferede i både Bundesligaen og DBF-pokalen og hermed kunne fejre klubbens eneste double.

Köln og danskerne

The Double blev vundet med danske Preben Elkjær i truppen. Men den frimodige danske angriber faldt aldrig rigtig til under den strenge tyske disciplin og nåede kun en enkelt sæson i klubben. Han var den anden dansker til at trække i den hvide hjemmebanetrøje.

Den første var Ole Sørensen, der skiftede amatørtilværelsen i Danmark ud med den professionelle fodbold tilbage i 1965. Senere sluttede Morten Olsen sin aktive karriere med tre sæsoner i klubben. I den tid nåede FC Köln både frem til finalen i Europa Cuppen og blev nummer to i Bundesligaen.

I 1987 hentede FC Köln en purung Flemming Povlsen til klubben, hvor han nåede stor anderkendelse inden, man sendte ham videre til Borussia Dortmund efter tre sæsoner.
Den dansker som nåede at have det længste ophold hos ”Gedebukkene”, var Henrik Andersen. Han spillede i FC Köln i hele otte sæsoner og var således også på kontrakt hos tyskere, da han smadrede sit knæ under EM-slutrunden i 1992.

Seneste næsten danske islæt i Klubben var, da Ståle Solbakken blev ansat som træner 2011. Hans ophold blev dog aldrig noget succes og samarbejdet endte i april 2012. I dag ledes holdet af østrigeren Peter Stöger, der ligeledes stod bag klubbens oprykning således, at man nu igen skal spille Bundesligabold på RheinEnergieStadion.

Sådan ser du FC Köln live stream:

Lav en konto på bet365.com, og så er du klar til at streame. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at se FC Köln live stream, så er du kommet til det rette sted. På den måde får du kampen i den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din computer i ro og fred, mens du ser FC Köln live stream.

Tidligere artikler

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos Bet365

se hos Bet365

*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer


Regler og Vilkår