Hoffenheim
Hoffenheim
vs
Bayern München
Bayern München
18. May 2024
13:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Hoffenheim

Alle elsker en outsider, der tager røven på hele etablissementet. Et sådant hold var Hoffenheim, da de på få år strøg igennem ligaerne og endte med at bliver ”Herbstmesister” i deres første sæson i 1. Bundesliga. Nu er de etablerede i den bedste tyske række, og inden længe spiller de garanteret europæisk fodbold. Hvis du også elsker en solstrålehistorie, så anbefaler vi Hoffenheim live stream!

Herbsmeister i første hug

Den morderne klub blev dannet tilbage i 1945, da Turnverein Hoffenheim og Fussballverein Hoffenheim gik sammen. Man skulle dog langt frem i historien, før de for alvor viste tænder. I 2000 gik den tidligere spiller og nuværende software-mangemillionær Dietmar Hopp ind i klubben og lagde lidt euro på disken. Det sparkede i den grad til klubben, som gennem otte år formåede at gøre det store drøm om 1. Bundesliga til virkelighed. Da den tyske sæson 2008-2009 blev skudt i gang, var Hoffenheim en ny spiller på markedet, og hvilken en! Den lille klub, som kommer fra en by med 3.300 indbyggere, tog fusen på alle de store kanoner og strøg til tops i efteråret som såkaldt ”Herbstmeister”.

Da træneren skred i raseri

Det skyldtes ikke mindst angriberen Vedad Ibisevic, som scorede 18 mål i 17 kampe, men da han gik alvorligt i stykker i vinterpausen, så gik Hoffenheims spil også kaput. En korsbåndsskade holdt bosnieren ude i hele foråret, og det kunne klubben ikke klare. Man endte dog på en acceptabel syvendeplads, og nu mente mæcen Hopp, at der skulle europæisk fodbold til Hoffenheim. Resultaterne var der dog ikke, og træner Ralf Rangnick, som stod bag oprykningen blev kraftigt kritiseret. Han valgte dog at blive indtil januar 2011, hvor han sagde op i raseri over, at klubben solgte Luiz Gustavo til Bayern München på trods af, at Rangnick havde nedlagt forbud mod et salg. Hoffenheim har efterhånden etableret sig flot i 1. Bundesliga, og de havde en fin sæson i 2014-2015, hvor man sluttede som nummer otte og havde to målscorende profiler i form af Kevin Volland og Roberto Firmino.

Sådan ser du Hoffenheim live stream:

Opret dig på bet365.com, og så er du klar til at streame. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at se Hoffenheim live stream, så er du kommet til det rette sted. På den måde får du kampen i den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din pc i stuen, arbejdsværelset, eller i soveværelset under dynen, mens du ser Hoffenheim live stream.

Tidligere artikler

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos Bet365

se hos Bet365

*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer


Regler og Vilkår