VfB Stuttgart
VfB Stuttgart
vs
Borussia Mönchengladbach
Borussia Mönchengladbach
18. May 2024
13:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

VfB Stuttgart

VfB Stuttgart hører til blandt de mest succesrige klubber i Tyskland, og de har kun været nede og vende to gange, siden 1. Bundesliga blev startet i 1963. Klubben har haft masser af profiler på og uden for banen, og en del danskere har også betrådt græsset på Mercedes-Benz Arena. Det seneste mesterskab blev gaflet i sæsonen 2006-2007, men man skal aldrig undervurdere en ”Schwabe”. Hvis du føler på samme måde, så anbefaler vi VfB Stuttgart live stream!

Ingen VM-helte i Stuttgart

Klubben ligger i det sydlige Tyskland i Baden-Würtemberg og blev startet i 1912, da klubberne Stuttgarter FV og Kronen-Club Cannstatt besluttede sig for at danne Verein für Bewegungsspiele Stuttgart eller bare VfB Stuttgart. Som så mange andre klubber oplevede man kaos under nazi-tiden, hvor alle klubber kom over i 16 såkaldte ”Gauligen”, hvorefter man så spillede om det nationale mesterskab imellem divisionsvinderne. Det var her, at rivaliteten med Stuttgarter Kickers for alvor slog igennem. Klubben var dog meget succesfuld efter krigen med mesterskaber i 1950 og 1952, en andenplads i 1953 og to tyske pokaltitler i 1954 og 1958. Pudsigt nok var der ikke en eneste Stuttgart-spiller på det tyske VM-hold i 1954, som vandt guldet, men man var dog etablerede nok til at blive inviteret med, da 1. Bundesliga startede op i 1963.

Den mest sindssyge afslutning

Klubben havde svært ved at klare sig, og det var først, da Gerhard Mayer-Vorfelder kom til som præsident i midt 70´erne, at der kom styr på sagerne. Det første Bundesligamesterskab blev hentet i 1984 med en ung Jürgen Klinsmann på holdet, og man nåede pokalfinalen i 1986, hvor et Søren Lerby-inspireret Bayern-mandskab dog vandt 5-2. I 1989 nåede man helt frem til finalen i UEFA Cup´en, men Diego Maradona og Napoli var for stærke over to kampe. Til gengæld nåede de til tops i kampen om det tyske mesterskab i 1992 efter en sindssyg afslutning. Både Eintracht Frankfurt og Borussia Dortmund kunne tage titlen på sidste spilledag, men det blev Guido Buchwalds træffer seks minutter før tid, der gav ”Die Schwaben” trofæet. Det efterfølgende indtog i Mesterholdenes Europa Cup blev dog ikke nogen succes, da træner Christoph Daum havde indskiftet en udlænding for meget. Egentligt havde man slået Leeds over to kampe, men en tredje skulle afgøre slaget i Barcelona, og her trak Stuttgart det korte strå.

Den Magiske Trekant

Den næste storhedsperiode kom fem år senere, da man med ”Die Magische Dreieck”, Krassimir Balakov, Fredi Bobic og Giovane Elber, nåede finalen i Pokalvindernes Europa Cup, men tabte til Chelsea. Det var i øvrigt med en ung mand ved navn Joachim Löw på bænken… Siden fulgte en frygtelig periode i 2006 med Giovanni Trappatoni på bænken og Jon Dahl Tomassen og Jesper Grønkjær på banen. Alle tre røg ud, og så sikrede Armin Veh som træner sensationelt det tyske mesterskab året efter. Udover Tomassen og Grønkjær har også Peter Rasmussen og William Kvist repræsenteret de rød-hvide farver sydpå, mens andre store navne som Karlheinz Förster, Hansi Müller, Thomas Berthold, Mario Gomez og Sami Khedira har spillet i klubben.

Sådan ser du VfB Stuttgart live stream:

Opret dig på bet365.com, og så er du klar til at streame. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at se VfB Stuttgart live stream, så er du kommet til det rette sted. På den måde får du kampen i den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din pc i stuen, arbejdsværelset, eller i soveværelset under dynen, mens du ser VfB Stuttgart live stream.

Tidligere artikler

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos Bet365

se hos Bet365

*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer


Regler og Vilkår