Werder Bremen
Werder Bremen
vs
Augsburg
Augsburg
9. Dec 2023
14:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Augsburg

Fodboldklubben i Augsburg daterer sig selv tilbage til 1907, men det må betegnes som en sandhed med modifikationer. For ganske vidst er det helt korrekt, at der blev dannet en fodboldklub tilbage i 1907, men den klub, som man ser i dag er et resultat af en fusion imellem TSV Schwaben og BC Augsburg, som blev en realitet i 1970, og det ville i virkeligheden være det samme, som hvis FC København brugte 1876, som var det år hvor KB blev grundlagt, som deres oprindelses år.

Talt i 30 år

Selve fusionen blev en realitet i 1970, da klubberne langt om længe blev enige om at lave en eliteklub i Augsburg.

Men faktisk blev ideen skabt i slutningen af 40’erne, da begge klubber var røget ind i sportslige udfordringer. Men der var gangske simpelt for meget mistillid imellem TSV Schwaben og BC Augsburg til, at det kunne lade sig gøre i første omgang. Begge parter frygtede, at den anden ville få en for dominerende rolle.

Tanken blomstrede op igen i 1964, hvor der blev holdt helt officielle møder. Men det var først i 1968, at den egentlige proces gik i gang. På det tidspunkt var begge klubber rykket ud af den professionelle del af tysk fodbold, og som sagt så lærer nød nøgen kvinde at spinde.

Antielsket af deres fans

Rent sportsligt kunne det næsten ikke gå værre for både TSV Schwaben og BC Augsburg i tiden omkring fusionen. Begge klubber rodede rundt i nogle lokale divisioner og var milevidt fra at lave et tophold. Men alligevel var det ikke fordi fansene tog voldsomt positivt imod satsningen. I stedet var der kun cirka 300 tilskuere i gennemsnit til holdets kampe i de første år.

Men lige så stille ændrede stemningen sig, og da holdet i 1974 spillede oprykningskamp mod TSV 1860 München flokkedes op imod 80.000 for at se kampen, der blev spillet på det Olympiske Stadion i München. Rivaliseringen med Münchenmandskabet består endnu og kampene imellem de to er sæsonens højdepunkter. På det tidspunkt var der en form for eufori omkring FC Augsburg, som de lokale medier omtalte som Tysklands svar på Napoli på grund af den intense stemning, der var til stedet på stadion.

Endelig Bundeslig

Efter at have været tæt på et par gange lykkedes det endelig at kvalificere FC Augsburg til Bundesligaen i 2011. Oprykningen var den ultimative kulmination må et årti, der i den grad havde været op af bakke. På holdet dengang var i øvrigt den tidligere Superligaprofil, Nando Rafael, der mellem 2008 og 2010 tryllede for AGF.

I år 2000 var det helt tæt på at gå galt, da klubben blev rykket ned i den fjerdebedste række af det tyske fodboldforbund på grund af rod i økonomien. Men lige så stille kæmpede den sig tilbage gennem den tyske fodboldpyramide.

Siden oprykningen har FC Augsburg hvert år været udråbt til at af favoritterne til at rykke ned. Men lige meget hvor skidt man er kommet i gangmed sæsonen, er det alligevel lykkedes dem at blive oppe. I sæsonen 2013-2014 sluttede de ovenikøbet på en flot ottendeplads. O sidste år blev de imponerende nummer fem, iøvrigt med danske Pierre-Emile Højbjerg på holdet.

Sådan ser du FC Augsburg live stream:

Lav en konto på bet365.com, og så er du klar til at streame. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at se FC Augsburg live stream, så er du kommet til det rette sted.

På den måde får du kampen i den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din computer i ro og fred, mens du ser FC Augsburg live stream.

Tidligere artikler

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos Viaplay

se hos Viaplay