Werder Bremen
Werder Bremen
vs
Bochum
Bochum
18. May 2024
13:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Werder Bremen

Werder Bremen er en af de mest succesfulde klubber i moderne tid, og de var en overgang de eneste, som kunne byde Bayern München trods. Klubben residerer i det nordlige Tyskland og er indædte rivaler med Hamburger SV, Bayern og i de seneste år Schalke 04. Werder er ofte på den grønne gren, og hvis du vil sidde med, så anbefaler vi Werder Bremen live stream!

Die Werderaner

Klubben spillede sin første kamp tilbage i 1899 som SV Werder, men da man var rimelig succesfuld kom der andre sportsgrene med ind under paraplyen, og så tog man i 1920 navnet Sportsverein Werder Bremen, som vi kender det i dag. Werder er i øvrigt det tyske ord for ”Flod-halvøen”, hvilket refererer tilbage til floden Weser, som løber tæt på Bremen. I tiden op til Bundesligaens start i 1963 spillede man først om det regionale mesterskab inden en finale om den endelige titel, og under nazisternes herredømme blev det endnu mere uigennemsigtigt med ekstra ”Gauligen”. Alt var selvfølgelig kaos efter Anden Verdenskrig, men Bremen spillede sig op og vandt DFB pokalen i 1961 og blev inviteret med i den første sæson af 1. Bundesliga i 1963.

König Otto

Klubben rykkede ned i 1980, men kom tilbage igen under Otto Rehagel, som blev en Werder-legenden i sine 14 år i klubben. I 1983, 1985 og 1986 blev man nummer to. Især afslutningen i ´86 var bitter, da man havde et forspring på to point til Bayern München og mødte dem i næstsidste runde. I 88. minut fik Werder straffe dømt for hands mod Søren Lerby (hvilket var en fejl), og så kunne Michael Kutzop ellers sende mesterskabet til Werder. Men han brændte, og efterfølgende vandt Bayern mesterskabet på målscoren, da de slog Borussia Mönchengladbach med 6-0, mens Werder tabte 1-2 til Stuttgart i sidste runde. Werder kom dog stærkt igen og vandt deres første mesterskab i 1988 og var i tre pokalfinale år i træk fra 1989-91. Den sidste vandt de og gik hele vejen til finalen i Pokalvindernes Europa Cup i 1992, hvor de slog AS Monaco. I 1993 tog de igen mesterskabet, men så smuttede Rehagel til Bayern München i 1995, og det overvandt man ikke med det samme.

Klubmanden Schaaf

Et væld af trænere kom og gik, inden man nærmest som en nødløsning ansatte den tidligere forsvarsspiller Thomas Schaaf. Det viste sig dog at være en god idé, og han nåede også at sidde i 14 år i klubben. Under ham vandt man blandt andet The Double, mesterskab og pokal, i 2004 og DFB pokalen i både 1999 og 2009. Werder nåede også at optræde en del i Champions League, men det blev bare aldrig rigtigt succesfuldt. Blandt andet nåede man at tabe samlet 2-10 til Olympique Lyon i sæsonen 2004-05. Så gik det lidt bedre i UEFA Cup´en, hvor de nåede til semifinalen i 2007 mod Espanyol, som de tabte samlet, mens de nåede helt til finalen i den sidste UEFA Cup i 2009, inden den blev til Europa League. Her mødte de Shakthar Donetsk og efter 1-1 efter ordinær spilletid, vandt ukrainerne 2-1. Bremerne kunne dog trøste sig med en tysk pokalsejr det år efter 1-0 over Bayer Leverkusen på det olympiske stadion i Berlin.

Dyre danske dreng Werder Bremen har før haft en forkærlighed for at hente danske spillere og har blandt andet haft Daniel Jensen i klubben i mange år. I januar hentede de den danske anfører for U21-landsholdet, Jannik Vestergaard for 18 millioner i Hoffenheim.

Sådan ser du Werder Bremen live stream:

Opret dig på bet365.com, og så er du klar til at streame. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at se Werder Bremen live stream, så er du kommet til det rette sted. På den måde får du kampen i den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din pc i stuen, arbejdsværelset, eller i soveværelset under dynen, mens du ser Werder Bremen live stream.

Tidligere artikler

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos Bet365

se hos Bet365

*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer


Regler og Vilkår