Eintracht Frankfurt
Eintracht Frankfurt
vs
Augsburg
Augsburg
19. Apr 2024
18:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Eintracht Frankfurt

Herhjemme kendes Eintracht Frankfurt måske mest som klubben, der har flirtet voldsomt med Nicklas Bendtner i de seneste transfervinduer. Men Eintracht Frankfurt er meget mere end det. Klubben kan dateres helt tilbage til 1899 og var blandt andet med til at skabe den tyske Bundesliga, som man kender den i dag. Så hvis du er til tysk traditionsfodbold anbefaler vi Eintracht Frankfurt live stream!

Tidlig succes

Den klub, man ser i dag, er resultatet af en række forskellige fusioner imellem lokale klubber. Eintracht betyder harmoni på dansk og skulle symbolisere det fællesskab, som blev dannet.

Allerede fra begyndelsen var Eintracht Frankfurt en succes. Først vandt de en række regionale mesterskaber, og kvalificerede sig en enkelt gang til at spille med i den afgørende finale om det tyske mesterskab. Det var i 1932, hvor Bayern München for første gang satte sig på den tyske fodboldtrone. I 1959 opnåede ”Die Adler”, som klubben kaldes, sit hid til eneste tyske mesterskab. Det blev vundet ved at slå lokalrivalerne fra Kickers Offenbach med 5-3 i den afgørende finale. Kælenavnet ”Die Adler” betyder ørnen og kommer fra Eintracht Frankfurt våbenskjold, der prydes af en rød ørn.

I 1960 skulle klubben så for første gang spille med i europæisk topfodbold, da de var med i Mesterholdenes Europa Cup. Den der i dag kendes som Champions League. Det blev et sandt triumftog for tyskerne, der nåede hele vejen til finalen, der skulle spilles d. 18. maj på Hampden Park i Skotland. Her endte det med et nederlag til Real Madrid på 7-3, men selve kampen står fortsat som en af de bedste finaler, der nogensinde er blevet spillet.

Storhed og helt fald

Da der i 1963 skulle indføres professionel fodbold i Tyskland i var Eintracht Frankfurt en del af de 16 hold, som blev inviteret til at være en del af den nye Bundesliga. Her spillede de i 33 år i træk, ind til det gik galt, og klubben rykkede ned i 1997. Herefter har klubben levet en omflakket tilværelse som elevatorhold i mellem de to øverste ligaer.

Helt slemt har det dog ikke været hele tiden. For fire gange har Eintracht Frankfurt kunne løfte pokalen som vinder af den tyske pokalturnering. Det var i; 1974, 1975, 1981 og 1988. I 1980 triumferede de også i Europa, da de slog Borussia Mönchengladbachn i Europa Cup-finalen.

Selvom de senere år ikke har budt på mange opture for fansene, har tiden efter årtusindeskiftet dog ikke været helt uden lyspunkter. Så sent som i 2006 tabte man finalen i DFB-pokaen til Bayern Mÿnchen, men andenpladsen var nok til at sende klubben i Europa League, hvor man gik videre fra gruppespillet.

Denne sæson er klubbens fjerde i træk som Bundesliga-mandskab. Lige stille har man lagt mere og mere på og endte sidste år på en placering som nummer ni, hvilket er det bedste resultat ind til nu.

Sådan ser du Eintracht Frankfurt live stream:

Lav en konto på bet365.com, og så er du klar til at streame. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at se Eintracht Frankfurt live stream, så er du kommet til det rette sted.

På den måde får du kampen i den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din computer i ro og fred, mens du ser Eintracht Frankfurt live stream.

Tidligere artikler

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos Bet365

se hos Bet365

*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer


Regler og Vilkår