Fortuna Düsseldorf
Fortuna Düsseldorf
vs
Hannover 96
Hannover 96
18. maj 2019
15:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Hannover 96

Hannover 96 er en af de helt gamle travere i tysk fodbold. Efter en hård periode i midten af 90’erne har klubben nu igen fået etableret sig som en fast del af den tyske Bundesliga. Hvis du er til tysk arbejderbold med historien i orden, er Hannover 96 live stream lige noget for dig.

Gymnastikforening

Fodbolden i Hannover begyndte i virkeligheden slet ikke som en fodboldklub, men var i stedet en del af klubben Hannoverscher FC. I begyndelsen var de vigtigste sportsgrene atletik og rugby, men interessen for fodbold voksede kolossalt, og der gik ikke længe før, den blev den dominerende aktivitet. I 1913 løsrev fodbolddelen sig så fra resten og fusionerede med en anden lokalklub under det navn, som også bruges i dag.

Tidlig topklub

I dag er der langt imellem, at Hannoverscher Sportverein von 1896, som er klubbens officielle navn, kan lege med i toppen af Bundesligaen. Men sådan har det ikke altid været. I 1930’erne var ”Die Roten” en af de helt store kanoner i tysk fodbold og vandt sågar klubbens første mesterskab i 1938. Det blev vundet ved at slå storfavoritterne fra Schalke 04 i den afgørende finale.

Under Anden Verdenskrig var fodbolden suspenderet, men da den blev genoptaget, var ”Die Roten” igen at finde blandt de bedste. Kælenavnet har de fået på grund af den røde trøje, som de spiller i.

Men i 1954 vandt Hannover 96 sit andet og foreløbigt sidste mesterskab. Dog var de ikke en del af de klubber, som blev inviteret til at deltage i Bundesligaen, da den professionelle fodbold blev introduceret i 1963. Holdet tog dog til genmæle og rykkede allerede året efter ind i Bundesligaen, og blev der kontinuerligt de næste 10 år.

Herefter startede en lang, lang nedtur for klubben, der måtte vente i to årtier, før de igen skulle spille med blandt de bedste.

Pokaltriumf fra anden række

Den helt store triumf opnåede man i 1992. Her blev Hannover 96 et lysende eksempel på det, der er så fint ved pokalfodbold. I 1992 vandt de nemlig den tyske pokalturnering, mens de spillede i 2. Bundesliga. På deres vej nedlagde de oven i købet både Borussia Dortmund, VfL Bochum, Karlsruher SC, Werder Bremen og Borussia Mönchengladbach, som alle spillede i Bundesligaen på det tidspunkt. Det var første gang, at et hold uden for eliten vandt turneringen, og det er ikke sket siden.

Men sejren var meget mere end bare en pokal til hylden. I starten af 1990’erne var klubben på randen af fallit, og de penge, som fulgte med, var med til at få skuden vendt.

Tilbage i Bundesligaen

Alligevel måtte klubben engang ned og vende i den tredjebedste række før, der igen kom så meget styr på tingene, at man kunne kigge fremad. I 2002 var man tilbage i Bundesligaen og her har man været siden. Stille og roligt har ”Die Roten” fået etableret sig som midterhold, men det hænder, at de har en fantomsæson, som eksempelvis i 2010-2011, hvor det blev til en fjerdeplads.

Sådan ser du Hannover 96 live stream:

Lav en konto på bet365.com, og så er du klar til at streame. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at se Hannover 96 live stream, så er du kommet til det rette sted.

På den måde får du kampen i den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din computer i ro og fred, mens du ser Hannover 96 live stream.

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos Bet365

se hos Bet365

*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer


Regler og Vilkår