Ingolstadt
Ingolstadt
vs
Schalke 04
Schalke 04
20. maj 2017
15:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Ingolstadt

FC Ingolstadt 04 er Bundesligaens Benjamin. Hvor mange af de andre klubber har mere end 100 år på bagen, har de kun lige fejret deres 10 års fødselsdag. Du kan følge FC Ingolstadt 04 på Ingolstadt live stream

Succes fra start Klubben blev grundlagt i 2004 som en fusion imellem ESV Ingolstadt og MTV Ingolstadt.

Da ingen af de tidligere klubber havde formået at få økonomien til at hænge sammen, så den sportslige succes kunne følge med, besluttede man at smede lænkerne sammen og lave et slagkraftigt mandskab. I starten var der ikke den helt store opbakning fra de lokale, men her lidt mere end et årti senere, må man sige, at planen er lykkes.

Efter at have startet i de regionale ligaer kvalificerede man sig til at spille på nationalt niveau allerede i 2008-2009. På det tidspunkt skulle ligaerne i Tyskland laves om således, at man indførte en tredjebedste række på nationalt niveau, og her skulle FC Ingolstadt minimum bliver 10 for at være med. Men da de blev nummer to i deres lokale turnering, blev det i stedet til en billet til at spille 2. Bundesliga for første gang.

Næsten som Bayern München I første omgang blev det kun til en enkelt sæson i den næstebedste række, men allerede i 2011 vandt man oprykning igen efter at have slået FC Hansa Rostock i en playoff-kamp. Efter at have spillet blandt de næst bedste i fem år, er ”Die Schanzer”, som klubben kaldes, klar til at konkurrere med de store, når de for første gang skal spille med i Bundesligaen.

Farverne er røde og hvide ligesom Bayern München. Men det er ikke det eneste, de to klubber har til fælles. Audi er nemlig også sponsor i FC Ingolstadt 04, der spiller deres hjemme kampe på Audi Sportpark.

Sådan ser du Ingolstadt live stream:

Opret dig på bet365.com, og så er du klar til at streame. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at se Ingolstadt live stream, så er du kommet til det rette sted.

På den måde får du kampen i den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din pc i stuen, arbejdsværelset, soveværelset, mens du ser Ingolstadt live stream.

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos Bet365

se hos Bet365

*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer


Regler og Vilkår