RasenBallsport Leipzig
RasenBallsport Leipzig
vs
Schalke 04
Schalke 04
27. May 2023
13:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Schalke 04

Schalke 04 er en af de mest populære klubber i Tyskland, og de er verdensberømte for deres dedikerede fans, som fylder det moderne ArenaAufSchalke op til hver hjemmekamp. Klubben har huset en del danskere med mere eller mindre succes, og så har de en lang historie med rivalopgør med naboen Borussia Dortmund, som er kendt som ”Das Revierderby”. Hvis du også vil følge ”Die Königsblauen”, så anbefaler vi Schalke 04 live stream!

Titler i nazi-tiden

Schalke 04 er kendt som ”den evige toer”, og det har givet klubben megen sympati gennem årene. Specielt afslutningen på sæsonen i 2001 gav selv Dortmund-fans en klump i halsen efter en vanvittig slutspurt med Bayern München. Den vender vi tilbage til. Klubben blev dannet helt tilbage i 1904 som Westfalia Schalke og lagde sig sammen med gymnastikklubben Schalker Turnverein i 1912. I 1924 fik de nok af gymnastikdelen, som blev siet fra, og så fik man det navn, som man kender i dag, FC Schalke 04. Indtil 1963, hvor 1. Bundesliga blev en realitet, spillede klubberne i regionale ligaer, inden to hold mødtes i en finale om det tyske mesterskab. Mens resten af Europa ser tilbage med gru på 30´erne i Tyskland, så var det den mest succesrige tid for Schalke 04, som høvlede titler hjem i nazi-tiden. Hele seks mesterskaber og en pokaltitel blev det til fra 1934-1942.

Skandale og UEFA Cup sejr

I 1971 var klubben involveret i en kæmpeskandale, da det kom frem, at flere spillere havde modtaget bestikkelse for at tabe 0-1 til Arminia Bielefeld. Tre spillere, Klaus Fischer, Stan Libuda og Klaus Fichtel fik karantæne på livstid, men selvom disse domme blev reduceret til mellem seks måneder og to år, så faldt Schalkes hold fra hinanden. Op gennem 70´erne og 80´erne var der ikke meget at råbe hurra for, men fra 1992 har de uafbrudt været i den bedste række. Fem år efter skaffede de den helt store sensation, da de overvandt Inter i UEFA Cup finalen efter forlænget spilletid og straffespark.

Lige ved og næsten…

Nu var man en etableret magt i Tyskland, og næste skridt måtte være mesterskabet, som ikke var vundet siden 1958. I 2001 var klubben så umådelig tæt på, som man kan komme, indtil det hele ramlede. Efter en fantastisk sæson med Ebbe Sand som den giftige målsluger, lå man tre point efter Bayern München inden sidste spilledag. Schalke vandt selv 5-3 hjemme over Unterhaching, og da Bayern kom bagud med 0-1 i det 90. minut mod Hamburger SV, lå titlen til Schalke pga. en bedre målscore. De sidste minutter af Bayern-kampen kom op på storskærmen, mens mange tusinder fans havde invaderet plænen på stadion for at fejre mesterskabet. Men i fjerde minuts overtid hamrede Patrick Andersson et indirekte frispark i kassen, og dermed mistede Schalke mesterskabet. Sympatien strømmede ind over Schalke, som blev døbt ”Meister des Herzen” (Hjerternes mestre). Die Knappen vandt dog pokaltitlen samme år og året efter samt i 2011, mens det blev til yderligere andenpladser i 2005 og 2007, men mesterskabet higer de stadig efter i Gelsenkirchen.

Sådan ser du Schalke 04 live stream:

Opret dig på bet365.com, og så er du klar til at streame. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at se Schalke 04 live stream, så er du kommet til det rette sted. På den måde får du kampen i den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din pc i stuen, arbejdsværelset, eller i soveværelset under dynen, mens du ser Schalke 04 live stream.

Tidligere artikler

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos Bet365

se hos Bet365

*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer


Regler og Vilkår