HB Køge
HB Køge
vs
Hobro
Hobro
28. May 2022
14:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Hobro

I sidste sæson fik Superligaen har fået en ny spiller, en ny elev i klassen, eller om man vil et nyt familiemedlem. Det skete, da Hobro IK for første gang i klubbens kvalificerede sig til at spille med i den fornemske række i kongeriet Danmark. De viste sig at være et rent eventyr og nu venter den svære sæson to. Hvis du har lyst til at følge Hobro IK, anbefaler vi, at du følger med på Hobro IK live stream!

Startede på en markedsplads Fodbolden i Hobro kan dateres helt tilbage til 1913, hvor en gruppe unge mennesker, der givet vis har været mænd, besluttede sig for at starte en fodboldklub. Den nuværende form blev imidlertid dannet i 1920, hvor man fusionerede med Hobro Boldklub under navnet Hobro Idræts Klub.

Til at begynde med blev klubbens hjemmekampe spillet på en mark, der tilhørte gården Vilhelmsminde, der den dag i dag fungerer som mælkeproducent. Der kunne de ikke blive ved med at spille, da jorden skulle bruges til landbrug, hvorefter de rykkede ind på Hobros markedsplads. Det blev dog aldrig noget helt lykkeligt ægteskab, da modstanderne simpelthen nægtede at spille på banen på grund af den dårlige stand. Heller ikke den efterfølgende bane, der blev etableret, fandt mange tilhængere blandt de hold, som kom forbi blev den bedre kendt som ”Mudderbanen”.

DS Arena Først i 1958 blev indvielsen af Hobro Stadion en realitet, og her har man så haft til huse siden. I 2011 ændrede man navnet til DS Arena. Det skete i forbindelse med, at man indgik en sponsoraftale med DS Gruppen. DS Arena har en kapacitet på 8000 tilskuere, men har aldrig været mere end halvt fyldt. Rekorden lyder på 4.716 og blev sat i forbindelse d.9. juni 2014 i forbindelse med kampen mellem Hobro IK og Hvidovre. En kamp hvor holdet endelig langt om længe kunne fejre deres oprykning til Superliga.

Højt at flyve Flere gange i historien har HIK lavet glimrende resultater i pokalturneringen. Blandt andet tilbage i 1961 hvor man nåede hele vejen til ottendedelsfinalen i turneringen. Her måtte man dog indkassere noget af en afklapsning fra B1909, der var et af datiden helt store hold herhjemme. Kampen vandt fynboerne med hele 11-1. Hobros enlige mål blev til gengæld sat ind af Carl Erik Kristensen, der var far til Le Mans-kongen Tom Kristensen.

Dybt at falde Det har dog ikke altid været lutter lakrids i HIK. Midt i 1970´erne nåede klubben sit sportslige lavpunkt, da man spillede i Serie III og reelt set var tæt på lukning på grund af rod i økonomien. Men med hjælp fra kommunen fik man klubben på højkant igen.

Siden da har det kun gået en vej i Hobro IK. Grundstenen til den succes, som holdet har i dag, blev lagt allerede i 1999, da ynglingeholdet blev danske mestre. En del af de spillere, som var på holdet dengang, er fortsat at finde i klubben. Blandt andet brødrene Lars og Mads Justesen. Den første sæson blev en stor jubelscene og et eventyr som HC. Andersen ikke kunne have skrevet bedre. Historien om ”amatørholdet” fra Danmark har da også gået sin sejrgang rundt omkring i Europa, hvor et TV-hold fra FIFA var på besøg på DS Arena.

Oprykningen til Superligaen blev ligeledes indgangen til en helt ny tid for Hobro IK. Ind til sidste sommer have klubben benyttet sig af deltidsprofessionelle spillere, men det blev der lavet om på, da man hentede Quincy Antipas i Brøndby IF.

Sådan ser du Hobro IK live stream: Lav en konto viaplay.dk, og så er du klar til Hobro IK live stream. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at se Hobro IK live stream, så er du kommet til det rette sted. På den måde får du kampen i den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din pc i stuen, arbejdsværelset, soveværelset, altanen eller sommerhuset, mens du ser Hobro IK live stream.

Tidligere artikler

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos Bet365

se hos Bet365

*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

Ikke mulig med dansk IP-adresse
Regler og Vilkår
2022 Live Fodbold Streams
Alders politik

Alle sportsbooks der henvises til på livefodboldstreams.dk har licens til at udbyde spil i Danmark. Det kræves, at man skal være mindst 18 år gammel for at spille på disse.

Det er ulovligt for mindreårige at gamble i Danmark.

Vi anbefaler, at man kun gambler moderat og for sjov.

livefodboldstreams.dk støtter ansvarlig gambling.

For more info besøg Center For Ludomani

Designed & Developed by Rebel Penguin