FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
Hobro
Hobro
30. Aug 2015
20:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se FC Midtjylland v Hobro Live Stream

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø30. August 2015

De gjorde det sgu!

FC Midtjylland er fuldt fortjent sikret sig en plads i Europa League gruppespillet efter en meriterende samlet sejr over Southampton fra den engelske Premier League.

Ikke mange havde regnet med, at man kunne slå et sådant hold ud, men midtjyderne kæmpede bravt og over to kampe var det helt på sin plads, at de gik videre.

I det første opgør var man bedst i første halvleg og kom hjem med 1-1, mens man i returen på MCH Arena imponerende vandt 1-0 på et mål af Morten ”Duncan” Rasmussen.

Flot af FCM og godt for dansk fodbold med et hold i gruppespillet, som forhåbentligt kan skaffe point til det europæiske regnskab.

Blod og jord på knæene

Så langt er Hobro ikke kommet, selvom det egentligt var tæt på, at man kunne sikre sig en europæisk plads i debut-sæsonen.

Det havde så givet en ekstra gevinst, da tv-værten Ibi Støving havde lovet at løbe nøgen gennem Hobro, hvis klubben fik medaljer.

Så langt nåede dog hverken Hobro eller Ibi, og nu er det helt andre ting, der tales om hos nordjyderne.

De er nemlig kommet skidt i gang med sæsonen, hvor kun den obligatoriske sejr over Brøndby har lunet.

Nu skal man med Mads Justesens ord have blod og jord på knæene, så man kan forlade jumbopladsen i Superligaen.

Vi tipper: FCM rider på en bølge, som man ikke kan nå. De har dog en kamp i benene fra torsdag, så vi tipper 1-0.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

Hobro

I sidste sæson fik Superligaen har fået en ny spiller, en ny elev i klassen, eller om man vil et nyt familiemedlem. Det skete, da Hobro IK for første gang i klubbens kvalificerede sig til at spil

Læs mere om HOBRO her