FC Midtjylland
FC Midtjylland
vs
Hobro
Hobro
17. Sep 2017
13:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Live stream FC Midtjylland - Hobro direkte online 17.09

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard17. September 2017

FC Midtjylland skal hente sejr over Hobro

Søndagens tidlige Superliga-kamp spilles i Herning, og du kan se FC MidtjyllandHobro direkte på live stream. Uanset om du sidder med mobil, tablet eller computer, så har vi altid timevis af direkte fodbold til dig.

Der er lokalopgør i Herning, når oprykkerne fra Hobro kommer på besøg hos Ulvene fra FC Midtjylland, og det ligner umiddelbart en god fodboldkamp. FC Midtjylland scorer masser af mål, men de har fortsat store problemer med at forsvare eget mål. Hobro har lavet masser af mål i de første otte runder af Superligaen, og det kunne godt ligne en målrig kamp på Heden. Se FC Midtjylland – Hobro direkte på live stream!

Hobro har overrasket alle i Superligaen

Oprykkerne fra Hobro har gjort det fantastisk flot i de første otte runder af Superligaen. De ligger på andenpladsen med imponerende 17 point, og de har tre point ned til Brøndby på tredjepladsen. Spillet har i de fleste kampe været flot, og det er slet ikke ufortjent, at de har hentet så mange point.

Den norske skarpretter Pål Alexander Kirkevold har været brandvarm, og han deler topscorerværdigheden med Ernest Asante, som også har lavet syv kasser. De ventes ikke at kunne holde det høje niveau, og starten har vist, at man ikke skal undervurdere Hobro.

FC Midtjylland har overtaget over Hobro

FC Midtjylland plejer dog at have det meget godt, når de møder Hobro. De to hold har mødt hinanden seks gange i Superligaen, og FC Midtjylland har vundet fem af dem, mens det sidste opgør endte 0-0. Senest møde vandt FC Midtjylland med 4-1 på DS Arena i Hobro.

Det hører dog med, at alle de indbyrdes kampe er fra sidste gang, at Hobro var i Superligaen. Denne gang er de rykket op med et fuldvoksent Superliga-hold, og deres budget kan nu sammenlignes med de andre bundklubber.

Der venter god fodbold i Herning, og du kan se Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og Hobro direkte på live stream!

Hvordan ender FC Midtjylland – Hobro live stream?

FC Midtjylland er store favoritter, og de har hårdt brug for point, men Hobro har været stærke.

Vi tror på 2-1 til FC Midtjylland.

Hold øje med

Paul Onuachu, FC Midtjylland og Pål Alexander Kirkevold, Hobro.

Hvornår kan du se FC Midtjylland – Hobro live stream?

FC Midtjylland – Hobro spilles søndag den 17. september kl. 13.00 på MCH Arena i Herning.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her

Hobro

I sidste sæson fik Superligaen har fået en ny spiller, en ny elev i klassen, eller om man vil et nyt familiemedlem. Det skete, da Hobro IK for første gang i klubbens kvalificerede sig til at spil

Læs mere om HOBRO her