Rumænien
Rumænien
vs
Ukraine
Ukraine
17. Jun 2024
13:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Rumænien live streaming online

Det danske landshold skal vinde kampen over Rumænien, hvis de skal holde liv i drømmen om at kvalificere sig til VM i Rusland. Du kan live streame Rumænien Danmark direkte og i høj kvalitet på din computer, tablet eller telefon.

Ved at live streame Rumænien Danmark har du altid fodbolden lige ved hånden og behøver hverken opholde dig i sofaen eller sågar inden for hjemmets fire vægge. Det eneste du skal bruge er en netforbindelse.

Rumænien må ikke vinde!

Længere er den ikke.

Problemet er ikke så meget det ene point, der inden kampen er op til Montenegro på andenpladsen i gruppe E, men i højere grad det nederlag på 1-0, som Danmark led til netop Montenegro på hjemmebane tilbage i oktober.

Det har sat det danske landshold under pres i kvalifikationen, og der er ikke råd til flere svipsere, hvis ikke vi vil lukke Rumænien ind i kampen om billetten til Rusland.

Karantæne imod Danmark

Normalt spiller det rumænske landshold på Arena Nationala i hovedstaden Bukarest, men denne gang er de flyttet til Cluj Arena, som nogle vil kunne huske fra Champions League.

Flytningen blev resultatet af kampen imod Polen, hvor superstjernen, Rober Lewandowski, var tæt på at blive ramt af et kanonslag.

Men selvom det er en anden hjemmebane, skal man ikke forvente, at der bliver stille på lægterne. De rumænske fodboldfans er intense, og kan om nogen drive deres hold frem. Men omvendt kan de også vende sig imod deres spillere.

Mangler angrebs stjerne

Danmark må stille uden stortalentet Kasper Dolbjerg, som desværre måtte sendes hjem fra landsholdslejren, da han både havde problemer med lysken, allerede inden han drog imod landsholdlejeren, men siden blev den unge midtjyde også ramt af feber.

Men Rumænien må også se bort fra deres normale førstevalg i rollen som den enlige angriber. Florin Andone er ude med karantæne, hvilket må siges at være en svækkelse for rumænerne, som trods alt også skal vinde, hvis ikke de vil have udspillet deres mulighed for at snuppe en af billetterne til Rusland.

Rumænien ligger en enkelt point efter Danmark og vil altså være endnu mere sat end os, hvis de taber. Derfor må man også forvente, at de kommer en anelse mere frem af banen, end de plejer.

Sker det, bør det give plads til blandt andre Christian Eriksen og ikke mindst Martin Braithwaite, som er i en forrygende kampform og netop er blevet udnævnt til anfører i Toulouse.

Så sæt søndagen af og se Rumænien Danmark live stream!

Tidligere artikler

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos TV2 Play

se hos TV2 Play