Malaga
Malaga
vs
Atletico Madrid
Atletico Madrid
1. apr 2017
20:45
match page arrow
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Atletico Madrid Live Streaming Online

Hvis du er på udkig efter spænding, passion, store nedture og triumfer i en ophedet atmosfære, så skal du besøge Vicente Calderón i Madrid. Her holder Los Indios, Los Rojiblancos, Los Colchoneros aka Atlético Madrid til, og de har altid haft et hadefuldt til storebror Real Madrid, som de ynder at skælde ud på, mens de i virkeligheden er lidt misundelige over deres succes. Men det skilter man ikke med i den stolte klub, som har en medlevende og passioneret fanskare. Hvis du er blevet hook på dette utrolige hold, så skal du følge Atlético Madrid live stream!

En myte kommer sjældent alene

Atléticos historie er en lang broget affære, som startede tilbage i 1903, da tre studenter fra Bilbao oprettede klubben som en slags ungdomshold til Athletic Bilbao. Klubbens trøjer var fra starten blå og hvide efter engelske Blackburns. Men en dag tog en af indkøberne fejl af trøjerne i England og købte et parti med hjem af Sunderlands, som er rød-hvid stribede. Man beholdt dog de blå bukser fra Blackburns outfit og benævnes derfor Los Rojiblancos (De rød-hvide).

En anden myte vil vide, at klubben var ret fattig, og at det billigste stof, som de kunne få fat i stammede fra madrasser, som havde rød-hvide stribede bunde, og derfor fik de tilnavnet Los Colchoneros (Madras-magerne). Sådan er der så mange historier om klubben, som gjorde sig fri af Athletic Bilbao i 1921 og først fik sit rigtige navn i 1947, hvor de i øvrigt vandt 5-0 over ærkerivalerne fra Real Madrid, hvilket er den største sejr til dato over naboerne.

Triumfer og en tabt finale

I 1950 og 1951 vandt man endelig de første mesterskaber, og de var pænt succesfulde i de kommende år. i 1959 nåede man semifinalen i Mesterholdenes Europa Cup (senere Champions League), hvor man dog tabte over tre kampe til de regerende og kommende mestre fra Real Madrid. De fik dog hævn ved at vinde Copa del Rey i 1960 og 1962 over netop Real, og det førte til en triumf i Pokalvindernes Europa Cup i 1962, hvor de slog Fiorentina 3-0. Året efter var man igen i finalen, men her tabte man dog 1-5 til Tottenham.

De var dog det eneste hold, der kunne byde Real Madrid lidt trods i 60´erne og 70´erne, hvor de vandt mesterskabet i 1966, 1969, 1973 og 1977. La Liga-titlen i 1973 første til et indtog i finalen i Mesterholdenes Europa Cup, hvor de var få minutter fra den store triumf mod Bayern München. I den forlængede spilletid smækkede Luis Aragonés et frispark direkte i nettet til 1-0, og så skulle man bare holde seks minutter. I næstsidste minut hamrede Georg Schwarzenbeck dog kuglen ind til 1-1, og i omkampen et par dage senere var der udsolgt hos Atlético, som tabte 0-4 på to mål hver af Uli Honess og Gerd Müller.

Kontroversielle Jesus

Aragonés overtog chefposten i klubben fra 1974-1980 og igen fra 1982-1987 og vandt flere Copa del Rey titler og altså La Liga i 1977. I 1986 spillede klubben sig i Pokalvindernes Europa Cup finale, hvor man dog fik stryg med 0-3 af stærke Dynamo Kiev. Året efter blev klubben i den grad rystet i sin grundvold, da den stenrige Jesus Gil overtog styringen af klubben. Den kontroversielle formand kastede penge i klubben og hentede store og dyre stjerner med den ene hånd, mens han fyrede trænere med den anden. Den måske dummeste handling var at lukke ungdomsakademiet ned. Dermed tvang han en vis herre ved navn Raul til at skifte til Real Madrid…

Dobbelt triumf i Europa League

De store investeringer gav ikke rigtigt pote før 1996, hvor man til gengæld vandt The Double, La Liga og Copa del Rey. Desværre var Gil ikke helt fin i kanten, og han blev anklaget for fusk med klubbens midler. Han trådte tilbage i 2003, men da havde klubben allerede oplevet to sæsoner i Segunda Divison efter nedrykning i 2000.

Klubben fortsatte dog med at bruge penge, og nogle af dem blev brugt på spillere som Diego Forlan, Sergio Agüero og José Antonio Reyes, som var med til at vinde Europa League i 2010 med 2-1 over Fulham, mens Inter blev slået i den Europæiske Super Cup med 2-0. Og da de tre herrer var solgt, så købte man da bare Radamel Falcao, som var med til at bombe dem til endnu en triumf i Europa League i 2012, hvor Athletic Bilbao blev slået 3-0, hvilket sluttede en ring, der blev startet i 1903.

Under træner Diego Simeone er det gået fantastisk fremad, og i 2014 nåede man igen finalen i Champions League, hvor det dog blev til et nederlag mod bysbørnene og ærkerivalerne fra Real Madrid.

Sådan ser du Atletico Madrid live stream:

Opret dig på bet365.com, og så er du klar til at streame. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at se Atletico Madrid live stream, så er du kommet til det rette sted. På den måde får du kampen i den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din pc i stuen, arbejdsværelset, eller i soveværelset under dynen, mens du ser Atletico Madrid live stream.

Tidligere artikler

Ville du se fodbold live? Husk at du kan se live fodbold online hos Bet365

se hos Bet365
Regler og Vilkår
IP restriktioner kan gælde