Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen
vs
Atletico Madrid
Atletico Madrid
21. feb 2017
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Bayer Leverkusen – Atletico Madrid live stream 21.02.2017: Leverkusen skal tage revanche

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard21. februar 2017

Atletico Madrid og Leverkusen mødes igen

Atletico Madrid og Leverkusen mødes endnu en gang i Champions League, og du skal naturligvis se kampen på live stream. Der venter et meget tempofyldt opgør krydret med store stjerner som f.eks. Antoine Griezmann, så find et live stream link længere nede på siden, og se kampen direkte. Der skulle en straffesparkskonkurrence til at finde vinderen, da holdene mødtes for to sæsoner siden, og selvom Atletico Madrid har det bedste hold, så bliver det nok tæt igen. Se kampen på live stream!

Leverkusen mangler kreatør

Leverkusen har været en fast del af Champions League og toppen af Bundesligaen igennem de senere sæsoner, men det kan meget vel stoppe snart. Selvom de har gjort det fint i CL, så har de haft en meget svær sæson i Bundesligaen, hvor de er langt fra europæisk kvalifikation.

Det er kun blevet gjort sværere af, at deres midtbanekreatør Hakan Calhanoglu er blevet tildelt fire måneders karantæne. Det skyldes, at han ikke overholdt sin kontrakt omkring et klubskifte for år tilbage, men FIFA har valgt at straffe ham nu. Dermed kommer han ikke i spil i nogle af de to kampe.

Atletico gjorde det flot i gruppen

Atletico Madrid har ligeledes haft det lidt svært i La Liga, hvor de nærmest har opgivet mesterskabskampen. I stedet kan de fokusere meget på Champions League, hvor de er meget svære at slå ud.

Atletico Madrid var fremragende i gruppespillet, hvor de gik videre på førstepladsen med 15 point. De hentede blandt andet en flot sejr over Bayern Munchen, og de er generelt meget svære at spille mod i playoff-kampe, hvilket to CL-finaler på tre sæsoner fortæller noget om.

Hvordan ender Leverkusen – Atletico Madrid live stream?

Leverkusen har brug for støtten fra fansene, for de får det meget svært mod stærke Atletico Madrid.

Vi tror på 1-1 i en intens kamp.

Hold øje med

Javier Hernandez, Leverkusen og Antoine Griezmann, Atletico Madrid.

Hvornår kan du se Leverkusen – Atletico Madrid live stream?

Leverkusen – Atletico Madrid spilles tirsdag den 21. februar kl. 20.45 på BayArena, Leverkusen.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen har siden tidernes morgen været sponsoreret af den gigantiske medicinalkoncern Bayer. Det har affødt bitre kommentarer fra andre klubber, som betragter den som en plasticklub. Me

Læs mere om BAYER LEVERKUSEN her

Atletico Madrid

Atletico Madrid er Spaniens tredje mest vindende klub, og de har millioner af fans verden over. De er blandt de bedste hold i verden, men det har ikke altid gået godt for Atletico, som i årtier h

Læs mere om ATLETICO MADRID her