Polen
Polen
vs
Danmark
Danmark
8. Oct 2016
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Polen v Danmark 08.10.2016 live stream: Polen skal besejres

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 8. October 2016

Danmark på svær opgave i Polen

Lørdag aften får du mulighed for at se det danske landshold spille den meget vigtige VM-kvalfikationskamp direkte på live stream! Landsholdet ser bedre ud end længe, så gå ikke glip af kampen. Kig med lørdag og se gruppens topbrag på live stream online.

Der venter Danmark en meget svær opgave, når vi skal møde Polen i Warszawa. På forhånd er det gruppens to stærkeste mandskaber, der tørner sammen i direkte kamp om førstepladsen. Mens vi selv startede ud med en 1-0 sejr over Armenien, havde Polen det anderledes svært i første runde.

Polakkerne var en tur i Astana for at møde Kazakhstan, og det blev sværere end man havde forventet. De kom foran 2-0 allerede før pausen, men værterne kom forandret ud til anden halvleg. På to hurtige mål fik kasakkerne udlignet til kampens resultat 2-2.

Ungt dansk hold

Over de senere år, har det danske landshold været igennem et generationsskifte. Holdet var kørt død i den sidste tid under Morten Olsen, og der var brug for friske kræfter. Norske Åge Hareide har taget over, og spillestilen er blevet anderledes direkte.

Gennemsnitsalderen på landsholdet er historisk lav, og mange af spillerne får endda fast spilletid rundt omkring i Europa. Selvom vi stadig har en stamme af spillere fra FC København, er danskerne godt repræsenteret i de store europæiske ligaer.

Pione Sisto, Nicolai Jørgensen, Riza Durmisi og Pierre-Emile Højbjerg har fundet nye klubber denne sommer, og de har alle fået en glimrende start på den nye tilværelse. Især Jørgensen, som er topscorer i Æresdivisionen, møder brandvarm ind til landsholdssamlingen.

Åges eksamen

Åge Hareide startede som dansk landstræner i marts, og allerede nu er stemningen omkring landsholdet blevet bedre. Spillerne er tydeligvis glade for den nye start, mens tilskuerne også finder den nye spillestil mere underholdende.

Vi spiller nu med tre midterforsvarere og flere bolde i længderetningen, mens Christian Eriksen endelig ligner en topspiller på landsholdet. I flere år har han vist sine kvaliteter for Ajax og Tottenham, men det er først nu, vi får lov at se dem for Danmark.

Det bliver den femte landskamp med Hareide i spidsen, men det er den første alvorlige test af landsholdets tilstand. Kampen mod Armenien var den første betydende landskamp, og det endte som bekendt med en sejr, men kampen skulle overhovedet ikke være blevet spændende.

Polsk verdensklasse

Det er på mange positioner to jævnbyrdige mandskaber, men Polen har banens med afstand største stjerne. Robert Lewandowski har banket mål ind efter behag hos først Dortmund og siden Bayern München, og den danske defensiv skal toppræstere for at holde ham nede.

Ved sin side har han Arkadiusz Milik, der i sommers skiftede til Napoli. Efter Gonzalo Higuain smuttede til Juventus, brugte de over 200 millioner på at hente Milik i Ajax. Derudover har de en lang række etablerede navne, som til dagligt får spilletid i de helt store ligaer.

En af de mest interessante navne er Bartosz Kapustka, der fik sit gennembrud under EM. Derefter hentede de engelske mestre Leicester ham til klubben, men han har endnu ikke været på banen i Premier League.

Hvordan ender Polen v Danmark?

De polske værter er favoritter, men det danske hold kan sagtens spille med. Det bliver formentligt en jævnbyrdig kamp, hvor vi skal have marginalerne på vores side for at få tre point.

Vi tipper 2-1 i et tæt opgør.

Hold øje med

Robert Lewandowski, Polen og Nicolai Jørgensen, Danmark.

Hvornår kan du se Polen v Danmark live stream?

Kampen spilles lørdag den 8. oktober kl. 20.45 på PGE Narodowy, Warszawa.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Se hvordan du kan se Polen v Danmark live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her