Slovakiet
Slovakiet
vs
Danmark
Danmark
5. Sep 2018
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Danmark - Slovakiet live stream: Se landskampen online

Torsten Hansen

Torsten Hansen 5. September 2018

Live stream landskampen mellem Slovakiet og Danmark online. Den mest mærkelige landskamp i mands minde spilles onsdag aften, når Slovakiet og Danmark mødes, og du kan live streame kampen på nettet.

En blanding af 2. divisionsspillere og futsal-landsholdsspillere er rejst til Slovakiet for at spille en venskabskamp. Det skyldes som bekendt konflikten mellem spillerne og DBU, som ikke kan blive enige om en kommerciel aftale.

Dansk fodbold er allerede blevet til grin, men til gengæld får vi muligheden for at se en meget underholdende landskamp mellem Slovakiet og Danmark.

Se landskampen Slovakiet – Danmark med live stream online.

John Faxe er Danmarks landstræner

Vores normale landstræner Åge Hareide er blevet hjemme i Norge, og i stedet har DBU indkaldt legendariske John Faxe Jensen som midlertidig landstræner.

Det var ikke muligt at få nogle Superliga-spillere til at stille op, og i stedet var de nødt til at lede i 2. division efter spillere, der var klar på at repræsentere Danmark imod Slovakiet.

Der er ikke rigtigt nogle kendte navne på holdkortet, men vi har en målfarlig herre i Christian Offenberg, som er topscorer i 2. division i øjeblikket.

Daniel Holm er en anden interessant spiller. Han var tidligere omkring de bedste ungdomshold i Brøndby, men talentet rækkede ikke til mere, og han har siden da spillet i divisionsfodbold i blandt andet Frem.

Taarup Paarup har fem spillere spillere med i Danmarks trup, mens mange af spillerne kommer fra enten Vanløse, Jægersborg eller Avarta.

Slovakiet har udtaget de bedste spillere

I Slovakiet sidder de slovakiske spillere, og er mildest talt forvirrede over udviklingen omkring Danmarks landshold.

Selvom der er tale om en venskabskamp, så har Slovakiet selvfølgelig udtaget det stærkest mulige hold, og de har nogle interessante spillere med.

Den største stjerne er Napoli-spilleren Marek Hamsik, som også bærer anførerbindet. Derudover har de nogle stærke spillere i Stanislav Lobotka fra Celta Vigo og Milan Skriniar fra Inter.

Skriniar spiller i midterforsvaret sammen med rutinerede Martin Skrtel, og de kan få en hyggelig aften til at gå ved at dække danske divisionsspillere.

Derudover har Slovakiet også FCK-spilleren Jan Gregus med i truppen, men det forventes dog, at han starter på bænken.

Alt i alt, så er der lagt op en joke af en landskamp mellem Slovakiet og Danmark. Der er heldigvis ikke vigtige point på spil, men det er der om få dage, når vi møder Wales i Nations League.

Se landskampen mellem Slovakiet og Danmark med online live streaming.

Har Danmark en chance?

Nej, det burde være umuligt for Danmark at et resultat i Slovakiet. Der skal være mange klasser til forskel, hvilket vi nok får at se.

Hvem er kampens profiler?

Her skal man nok kigge på Slovakiets hold, hvor midtbanespillerne Marek Hamsik og Stanislav Lobotka er stærke.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Se hvordan du kan se Slovakiet v Danmark live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her