Rusland
Rusland
vs
Saudi Arabien
Saudi Arabien
14. Jun 2018
17:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Rusland - Saudi Arabien: Live stream VM 2018 online

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard14. June 2018

Se Rusland – Saudi Arabien med live stream

Du kan se VM 2018s åbningskamp mellem Rusland og Saudi Arabien direkte med online live stream. Der venter en stor VM-slutrunde i Rusland, og værterne skal i første omgang møde Saudi Arabien, som ikke bliver spået mange chancer, og du kan selvfølgelig se åbningskampen med live stream.

Den næste måneds tid står i fodboldens tegn. Der skal spilles 64 VM-kampe fordelt over 30 dage, og du kan selvfølgelig se samtlige kampe fra VM enten i TV eller på nettet med live streaming. Selvom Rusland – Saudi Arabien ikke er den mest spændende fodboldkamp, så er det altid sjovt at se åbningskampene fra VM, som plejer at være festlige.

Se Rusland – Saudi Arabien med live stream.

Rusland er værter for VM 2018

Der venter en stor folkefest i Rusland. Millioner af fans fra hele verden kommer til landet for at se fodbold, og hvis du ikke skal til Rusland, så kan du naturligvis se fodbold hjemmefra.

Som VM-værter er man automatisk kvalificeret til slutrunden, og derfor har Rusland ikke spillet nogle betydende kampe. Det er lidt svært at vurdere Ruslands styrke, men der er mange gode spillere i deres trup.

Samtlige spillere i den russiske trup spiller i Rusland, hvis man ser bort fra Vladimir Gabulov, Roman Neustädter og Denis Cheryshev, som spiller i hhv. Belgien, Tyrkiet og Spanien.

Den største profil hos Rusland er angriberen Fedor Smolov, som spiller i Krasnodar. Derudover, så er mange af de rutinerede spillere som Yuri Zhirkov, Alan Dzagoev, Sergei Ignashevich og anfører Igor Akinfeev stadig meget i truppen, så det er ikke erfaring, Rusland mangler.

Saudi Arabien har ikke meget at byde ind med

Omvendt er der ikke mange kendte ansigter hos Saudi Arabien. Saudi Arabien har været med til fire VM-slutrunder, og de var alle mellem 1994 og 2006. Mange husker måske Saudi Arabien fra VM i 2002, hvor de fik en historisk stor røvfuld på 8-0 imod Tyskland.

Alle spillerne holder til hjemme i Saudi Arabien med undtagelse af tre spillere, som spiller i La Liga. La Liga og Saudi Arabien indgik en aftale tidligere på sæsonen, hvor en masse Saudi Arabiske spillere kom på låneaftaler hos spanske klubber.

Ingen af de spillere har bidraget med noget andet end at promovere La Liga i Saudi Arabien. De tre spillere i Saudi Arabiens trup, som spiller i Spanien, hedder Yahya Al-Shehri, Fahad Al-Muwallad og Salem Al-Dawsari, og har alle spillet mange landskampe for Saudi Arabien.

Der kommer til at være 80.000 russere på det nye flotte Luzhniki, som er blevet ombygget gevaldigt op til VM, og det skal være medvirkende til en sejr til VM-værterne fra Rusland.

Hele verden kommer til at se fodbold, når Rusland og Saudi Arabien mødes til VMs åbningskamp, og du kan se kampen direkte online med live stream.

Rusland – Saudi Arabien: Startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Rusland – Saudi Arabien:

Rusland: Akinfeev – Kudryashov, Neustädter, Ignashevich – Fernandes, Golovin, Dzagoev, Glushakov, Zhirkov – Smolov, Dzyuba.

Saudi Arabien: Al-Mosaileem – Al-Burayk, Hawsani, Hawsawi, Al-Shahrani – Al Faraj, Otajf – Al-Dawsari, Al-Jassim, Al-Shehri – Al-Muwallad.

Rusland – Saudi Arabien: Profiler

Fedor Smolov, Rusland og Al-Muwallad, Saudi Arabien.

Hvordan ender Rusland – Saudi Arabien live stream?

Rusland er værter, og de skal sparke VM i gang med en sejr over Saudi Arabien.

Hvornår kan man live streame Rusland – Saudi Arabien?

Rusland – Saudi Arabien kan live streames torsdag den 14. juni kl. 17.00.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Saudi Arabien

Derfor skal du streame fodbold

Fodbold skal ses, høres og mærkes. Med streaming får du alle friheder til at se yndlingskampen på lige præcis din måde. Du er ikke bundet af din fladskærm

Læs mere om SAUDI ARABIEN her