Kasakhstan
Kasakhstan
vs
Danmark
Danmark
10. Jun 2017
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Kasakhstan – Danmark live stream 10.06.2017: Danmark på svær opgave

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard10. June 2017

Danmark skal slå Kazakhstan

Danmark har fået en dårlig start på VM-kvalifikationen, men lørdag skal vi simpelthen vinde over Kazakhstan, og du kan se landskampen direkte på live stream! Selvom de har et meget uprofileret landshold, så har det vist sig som et svært sted at spille. Danmark er tvunget til at hente de tre point, hvis vi vil gøre os forhåbninger om at deltage ved VM-slutrunden i Rusland i 2018. Kazakherne ligger absolut sidst i gruppen, og det er på tide, at det danske landshold viser deres kvaliteter. Se landskampen mellem Kazakhstan og Danmark direkte på live stream!

Unge profiler i truppen

Det har været nogle hård for danske fodboldfans, men der er håb forude. Åge Hareide har udtaget en relativt ung trup, og mange af spillerne nyder stor succes på deres klubhold. Især Kasper Dolberg og Nicolai Jørgensen har gjort sig positivt bemærket for deres sæson i Æresdivisionen, men det samme gælder for spillerne længere tilbage på banen.

Christian Eriksen bliver i England rost til skyerne for sine præstationer for Tottenham, og midtbanemakker Thomas Delaney har fået en fantastisk start i Werder Bremen. Det bliver spændende at se om de kan vise deres kvaliteter på samme måde for landsholdet, hvilket har været et problem.

Ikke plads til flere fejl

Den dårlige danske start på kvalifikationen skyldes primært en lang række store fejl fra de danskere spillere. I Polen kom Jannik Vestergaard for alvor på prøve, da Robert Lewandowski gentagende gange blev sendt i dybden, og det danske forsvar lavede fejl på fejl.

Det samme gjorde sig gældende, da vi kampen efter tog imod Montenegro hjemme i Parken. Vi tabte kampen 0-1 efter en meget tandløs præstation, og nu er vi endt i en situation, hvor der ikke er råd til flere fejltagelser. Hvis vi ikke henter tre point her, så kan vi godt vinke farvel til VM i 2018. Se landskampen Kazakhstan – Danmark direkte på live stream!

Hvordan ender Kazakhstan – Danmark live stream?

Danmark har klart det stærkeste hold, og det skal vi bevise.

Vi tror på 0-1 i en hårdt spillet kamp.

Hold øje med

Bauyrzhan Islamkin, Kazakhstan og Kasper Dolberg, Danmark.

Hvornår kan du se Kazakhstan – Danmark live stream?

Kazakhstan – Danmark spilles lørdag den 10. juni kl. 18.00 på Astana Arena, Astana
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Se hvordan du kan se Kasakhstan v Danmark live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her