Hajduk Split
Hajduk Split
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
3. aug 2017
20:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Hajduk Split - Brøndby IF live stream 03.08.2017: Svær Europa League-kamp for BIF

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 3. august 2017

Stor Europa League-kamp venter Brøndby IF

Torsdag aften kommer Brøndby IF på en meget svær opgave i Europa League, når de på udebane møder Hajduk Split, og du kan se kampen på live stream! Den første kamp på Brøndby Stadion endte med 0-0 efter en noget låst indsats, men det betyder, at returkampen i Kroatien er helt åben. Heldigvis for Brøndby-spillerne kommer de ikke til at møde en heksekedel, da kampen skal afvikles uden tilskuere på grund af uroligheder tidligere på Europa League-sæsonen. Brøndby var sidste år meget tæt på at komme i Europa League-gruppespillet, og med et godt resultat i denne kamp, så kommer de i playoff-runden. Se Hajduk Split – Brøndby IF på live stream!

Låst første kamp i Brøndby

Der var lagt op til fest i Brøndby i torsdags, hvor over 500 kroater var mødt op, og der var en god atmosfære på stadion. Selve kampen blev dog aldrig særligt spændende, og det var fortjent, at det hele endte 0-0. Brøndby havde svært ved at kreere chancer, og kroaterne brugte mest energi på at forsvare sig.

Der venter dog en helt anden kamp i Split, for Brøndby kan med en enkel kasse lægge meget pres på Hajduk Split. Det ville betyde, at kroaterne skal op og lave to mål, og det vil for alvor åbne op for kampen.

Ingen tilskuere i Kroatien

Hajduk Split er berygtet for at have et helvede af en hjemmebane, hvor de lokale tilskuere gør det meget svært for gæsterne. Det bliver dog ikke helt tilfældet på torsdag, når Brøndby besøger dem. Deres tilskuere ytrede sig racistisk under kampen imod Levski Sofia, og UEFA har heldigvis reageret hurtigt.

Klubben fik en bøde på 55.000 euro, og holdet kommer så til at mangle den vigtige opbakning. En anden faktor, som de til gengæld ikke slipper væk fra, er de varme temperaturer. Det er omkring 35 grader midt på dagen i øjeblikket, og man har set FC København og Lyngby have problemer, da de spillede sydpå.

Der er ekstremt meget på spil for Brøndby, og du skal selvfølgelig se Hajduk Split – Brøndby IF på live stream!

Hvordan ender Hajduk Split – Brøndby IF live stream?

Hajduk Split er favoritter hjemme i Kroatien, men Brøndby kan sagtens byde dem op til dans.

Vi tror på 2-2 i en underholdende kamp.

Hold øje med

Josip Radosevic, Hajduk Split og Hany Mukhtar, Brøndby IF

Hvornår kan du se Hajduk Split – Brøndby IF live stream?

Hajduk Split – Brøndby IF spilles torsdag den 3. august kl. 20.30 på Stadion Poljud i Split.

Opdatering den 3. august: Hajduk Split og Discovery Networks kunne desværre ikke blive enige om en pris for TV-transmissionen, så kampen vil desværre ikke blive vist for danskere!
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Hajduk Split

Hajduk Split

Derfor skal du streame fodbold

Fodbold skal ses, høres og mærkes. Med streaming får du alle friheder til at se yndlingskampen på lige præcis din måde. Du er ikke bundet af din fladskærm

Læs mere om HAJDUK SPLIT her

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her