Danmark
Danmark
vs
Liechtenstein
Liechtenstein
31. Aug 2016
20:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Danmark v Liechtenstein: Så skal der scores, drenge

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø31. August 2016

Vil du også gerne se Danmark v Liechtenstein live stream? Så læs denne optakt og få flere detaljer om det spændende opgør.

Norske Åge har styrepinden

Det danske landshold er gået ind i en ny æra, hvor norske Åge Hareide nu er ved roret efter 15 år med Morten Olsen som landstræner.

Vi kan dårligt bedømme den nye landstræner ud fra fire landskampe, som har givet to sejre, en uafgjort og et nederlag.

Det er nu, at han skal stå sin prøve, inden Danmark skal forsøge at kvalificere sig til VM i Rusland.

Ikke råd til fejl

De rød-hvide er kommet i en rigtig grum pulje med Armenien, Kazakhstan, Montenegro, Polen og Rumænien.

Bestemt ikke en ønskelodtrækning, og det er kun vinderen, der går direkte videre.de otte ud af ni toere spiller så play off mod hinanden, så der er altså ikke plads til de helt store fejltagelser.

Første kamp er hjemme mod Armenien på mandag, og her skal der simpelthen tre point på kontoen fra start.

Miniput på besøg

Liechtenstein er måske et lidt mærkeligt valg som modstander op til denne vigtige kvalkamp, men det kan være, at de er valgt for at få banket lidt selvtillid ind i drengene, inden det går løs på søndag.

Det lille fyrstendømme med knap 40.000 indbyggere er altid sluttet næstsidst eller sidst i deres kvalpulje, så der er lidt lang vej til de laver en ”Island”.

Succesfolk i truppen

Åge Hareide har udtaget en trup til opgørene mod både lilleputstaten og Armenien, og der er flere spændende navne i blandt.

Nicolai Jørgensen har for eksempel stor succes i hollandske Feyenoord med to mål og to assists i de første fire kampe, som har givet 12 point og en målscore på 12-1.

Han får selskab af sin tidligere holdkammerat hos FC København, Andreas Cornelius, som er med i truppen igen efter en god rum tid. Men han har spillet glimrende i de første syv runder af Superliagen, og vi savner en fuldblodsangriber på landsholdet.

Stor sæson af Zanka - igen

I forsvaret er man stadig meget spændt på Andreas Christensen, som nu danner makkerpar med Jannik Vestergaard hos Borussia Mönchengladbach.

Også en Matthias ”Zanka” Jørgensen er fortjent på landsholdet efter halvandet år med store præstationer.

Han får dog svært ved at slå de førnævnte og ikke mindst Simon Kjær af holdet.

Gode, unge gutter

På midten må Christian Eriksen og Pierre-Emile Højbjerg være faste, men skal der eksperimenteres, så kan Daniel Wass eller Andreas Christensen komme i spil.

Lasse Schöne er udtaget i stedet for en skadet Martin Braithwaite, og dette er også hans chance for at vise, at der stadig er krudt i ham rent landsholdsmæssigt.

Jens Stryger Larsen må sige sat være en joker i truppen, mens det bliver spændende at følge spillere som Nikolaj Thomsen og Rasmus Falk.

Hvordan ender Danmark v Liechtenstein live stream?

Der er ingen tvivl om, at danskerne vil vinde den her. Spørgsmålet er blot hvor stort.

Vi tipper 4-0 og håber på en god optakt til kampen mod Armenien..

Hold øje med

Nicolai Jørgensen, Danmark og Franz Burgmeier, Liechtenstein.

Hvornår kan du se Danmark v Liechtenstein live stream?

Kampen spilles onsdag d. 31. august kl. 20.00 på Casa Arena, Horsens.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Danmark

Se hvordan du kan se Danmark v Liechtenstein live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her