Danmark
Danmark
vs
Bosnien-Hercegovina
Bosnien-Hercegovina
3. Jun 2016
09:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Danmark v Bosnien-Hercegovina: De nye skal vise deres værd

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 3. June 2016

Vil du også se Danmark v Bosnien-Hercegovina live stream online? Læs vores optakt og få flere detaljer om det spændende opgør!

Big in Japan

Det er så p….ærgerligt, at Danmark ikke er med til EM i Frankrig, men så må de rød-hvide prøve at finde lidt hæder et andet sted.

Derfor drager Åge Hareides mænd til Japan for at spille Kirin Cup med værtslandet, dagens modstander og Bulgarien.

Turneringen blev spillet første gang i 1984 med en række landshold og klubhold, men fra 1992 til 2011 har det været med tre hold, inden man nu forsøger med fire hold og kampe om tredjepladsen samt en finale.

Hvad kan de nye?

Danskerne har desværre oplevet en del afbud til denne turnering, men så kan Åge Hareide da for alvor få set nogle nye spillere an.

Eksempelvis er Lucas Andersen kommet med på et afbud, og han trænger til at få karrieren på skinner igen. Det har hjulpet, at han er blevet lejet ud fra Ajax, og nu skal han bevise, at hans ”Michael Laudrup-evner” kan bruges på landsholdet.

Og hvad med Morten ”Duncan” Rasmussen? Kan han udnytte fraværet af Nicklas Bendtner og blive den nye spydspids på landsholdet?

Vi skal være klar til efteråret

Desuden er dette muligheden for spillere som Matthias ”Zanka” Jørgensen, Peter Ankersen, Lasse Nielsen, Henrik Dalsgaard, Lasse Vibe og Mike Jensen til at vise Hareide, at han kan regne med dem, når VM-kvalifikationen går i gang i september måned.

Her er danskerne i gruppe med Polen, Rumænien, Armenien, Kazakhstan og Montenegro.

Pas på Dzeko

Nu gælder det dog først og fremmest denne turnering, hvor danskerne skal op mod Bosnien-Hercegovina i den første kamp. Her er de store stjerner Asmir Begovic, Miralem Pjanic og naturligvis kaptajnen, Edin Dzeko. Den lange mand slår nu sine folder i AS Roma efter tiden i Wolfsburg og Manchester City, og det bliver lidt af en kamp at holde ham fra fadet.

Hvornår kan du se Danmark v Bosnien-Hercegovina?

Jo, den er straks værre. Kampen spilles nemlig på den anden side af kloden og går i gang kl. 09 dansk tid.

Den spilles på Toyota Stadium i Aichi, Japan.

Vores bud på en vinder af Danmark v Bosnien-Hercegovina

Det danske hold er fuld af nye spillere, og vi har en trup, der lige skal lære Åge Hareides system at kende.

Bosnien virker mere sammenspillede, men vi ved jo også med disse hold, at hvis de først falder sammen, så går de helt ned.

Vi tipper 1-1 i ordinær spilletid, og så håber vi, at de danske skytter er gode nok i straffesparkskonkurrencen.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Danmark

Se hvordan du kan se Danmark v Bosnien-Hercegovina live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her