Arka Gdynia
Arka Gdynia
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
27. Jul 2017
20:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Arka Gdynia - FC Midtjylland live stream 27.07.2017: FCM skal videre i Europa League

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard27. July 2017

FC Midtjylland skal videre i Europa League

FC Midtjylland skal i kamp imod Arka Gdynia i Europa League-kvalifikationen, og du kan selvfølgelig se kampen på live stream! FCM har klart den stærkeste trup, og de har bevist deres kvaliteter ved at slå Derry City og Ferencvaros ud af Europa League. Arka Gdynia er langt fra et tophold i den polske liga, men de vandt pokalturneringen, og de træder dermed ind i EL-turneringen her i tredje runde. Mens FCM har fået en lidt svingende start i Superligaen, så har de gjort det fremragende i Europa League. Se den spændende kamp mellem Arka Gdnyia og FC Midtjylland på live stream!

FC Midtjylland har fået flot start i EL

FC Midtjylland endte på fjerdepladsen i sidste års Superliga, og de indtrådte dermed allerede i første runde af Europa League. Her mødte de nordirske Derry City, som blev slået ud stensikkert. Herefter fik de en væsentlig sværere modstander i det ungarnske storhold Ferencvaros.

FCM fik en forfærdelig start på kampen i Ungarn, og de var nede 0-2 inden Julian Koch dummede sig. Den tyske forsvarsspiller fældede Paul Onuachu i feltet, hvilket blev takseret til en badebillet og et straffespark. FCM-anfører Jakob Poulsen scorede på sparket, og med en mand i overtal kunne FC Midtjylland vende kampen på hovedet til en 4-2-sejr. Ugen efter fulgte de sikkert op med 3-1 i returkampen på MCH Arena.

Arka Gdynia er store underdogs

Det er sjældent, at danske hold er storfavoritter så langt inde i Europa League-kvalifikationen, men det er tilfældet denne gang. Arka Gdynia endte som det 13. bedste hold i den polske Ekstraklasa i sidste sæson, og de var kun to point fra at rykke ned.

Arka Gdynia har hentet en del forstærkninger henover sommeren, men de fleste af spillerne kommer fra andenrangsklubber i Polen. Ifølge Transfermarkt har Arka Gdynia en samlet trupværdi på knap 40 millioner kroner, mens FC Midtjyllands ligger på omkring 120 millioner kroner. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at FCM har det bedste hold, men det vil vi vove at påstå alligevel. Se Arka Gdynia – FC Midtjylland direkte på live stream!

Hvordan ender Arka Gdynia – FC Midtjylland live stream?

FC Midtjylland er også favoritter til kampen i Polen, men de griber muligvis kampen forsigtigt an.

Vi tror på 1-1 i en fin fodboldkamp.

Hold øje med

Alvaro Rey, Arka Gdynia og Rilwan Hassan, FC Midtjylland.

Hvornår kan du se Arka Gdynia – FC Midtjylland live stream?##

Arka Gdynia – FC Midtjylland spilles torsdag den 27. juli kl. 20.00 på Stadion GOSiR, Gdynia
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Arka Gdynia

Arka Gdynia

Derfor skal du streame fodbold

Fodbold skal ses, høres og mærkes. Med streaming får du alle friheder til at se yndlingskampen på lige præcis din måde. Du er ikke bundet af din fladskærm

Læs mere om ARKA GDYNIA her

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her