Apollon Limassol
Apollon Limassol
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
17. Aug 2017
19:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Apollon Limassol - FC Midtjylland direkte på live stream!

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard17. August 2017

FC Midtjylland har brug for Europa League

Torsdag aften spiller FC Midtjylland Europa League-playoff imod Apollon Limassol, og du kan se kampen direkte på live stream! FCM har haltet lidt i denne sæson, og mens pointhøsten har haltet i Superligaen, så har de været relativt heldige i Europa League-turneringen. De møder Apollon Limassol, som blev nummer tre i den cypriotiske 1. division i sidste sæson. Vi har gentagende gange set danske hold møde APOEL, og det er aldrig sjovt at spille i de varme temperaturer på Cypern. Derfor må man formode, at FC Midtjylland vil være tilfredse med at hente en uafgjort i udekampen. Se Apollon Limassol – FC Midtjylland på live stream!

FC Midtjylland har været heldige i Europa League-kvalifikationen

FC Midtjylland har været med fra begyndelsen af Europa League-kvalifikationen, og de har på vejen slået Derry City, Ferencvaros og senest Arka Gdynia ud. De var klasser over Derry City, og vandt fortjent 10-2 samlet. De havde dog større problemer med Ferencvaros, og især i udekampen i Budapest så det skidt ud.

De var nede 0-2, men Julian Koch væltede Paul Onuachu i feltet, og det takserede dommeren med straffespark og rødt kort. Herefter overtog FC Midtjylland kampen, og de vandt 4-2. I returkampen imod Arka Gdynia skulle de vente helt til dommerens overtid før de fik scoret det afgørende mål, og nu skal de klare sidste skridt på vejen mod gruppespillet.

Cypern er et svært sted at spille

Danske og cypriotiske hold har efterhånden trukket hinanden mange gange over de senere år. Især APOEL har både AaB, FC Midtjylland og FC København mødt flere gange, og de danske hold har meget svært ved at spille på den varme ferieø.

Apollon har vi dog færre erfaringer med. De spillede deres første gruppespil i 2013, hvor de var i gruppe med Legia Warszawa, Lazio og Trapzonspor, og de var også i puljen året efter, hvor de kun hentede tre point imod Zurich, Borussia Mönchengladbach og Villarreal. FC Midtjylland bør være små favoritter imod Apollon, og du kan selvfølgelig se kampen på live stream!

Hvordan ender Apollon Limassol – FC Midtjylland live stream?

Apollon må siges at være favoritter til at vinde det første opgør, men samlet set bør FCM kunne være med.

Vi tror på 2-1 til Apollon efter en underholdende kamp.

Hold øje med

Joao Pedro, Apollon Limassol og Jakob Poulsen, FC Midtjylland.

Hvornår kan du se Apollon Limassol – FC Midtjylland live stream?

Apollon Limassol – FC Midtjylland spilles torsdag den 17. august kl. 19.00 på AEK Arena i Larnaca.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Apollon Limassol

Apollon Limassol

Derfor skal du streame fodbold

Fodbold skal ses, høres og mærkes. Med streaming får du alle friheder til at se yndlingskampen på lige præcis din måde. Du er ikke bundet af din fladskærm

Læs mere om APOLLON LIMASSOL her

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her