West Bromwich Albion
West Bromwich Albion
vs
Arsenal FC
Arsenal FC
21. nov 2015
16:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se West Bromwich Albion v Arsenal FC!!

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø21. november 2015

Der plejer at blive scoret nogen kasser, når West Bromwich og Arsenal mødes, så lad os håbe, at de to hold kan leve op til den forestilling.

De mødtes sidst på Emirates, hvor Arsenals målmaskine var sat i sjette gear, og allerede ved halvleg var kampen lukket.

Jack Wilshere scorede et drømmemål fra kanten af feltet, mens Theo Walcott scorede hattrick og var med til at overbevise Arséne Wenger om, at han skal starte i front.

Hårdt for The Baggies

West Bromwich har haft en lidt rodet sæsonstart, og den blev ikke bedre efter besøget hos Manchester United i weekenden.

Unge Jesse Lingaard scorede et smukt mål, da han skruede kuglen ind fra kanten af feltet, mens ellers holdt The Baggies stand indtil de sidste minutter.

Her løb Anthony Martial fra forsvaret, og Gareth McAuley fik rødt for at bremse franskmanden i feltet. Juan Mata var sikkerheden selv fra pletten, og dermed er han oppe på fire sæsonmål.

Vi tipper: Vi tror, at Arsenal tager de tre point på grund af kvaliteten på holdet og tipper 0-1.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

West Bromwich Albion

West Bromwich Albion

West Bromwich Albion er en af de mest kendte klubber i England, og selv om det har knebet med trofæerne i de sidste 40 år, så har klubben masser af fans. Mange husker eller har hørt om den utroli

Læs mere om WEST BROMWICH ALBION her

Arsenal FC

Arsenal er blandt de bedste og rigeste klubber i verden, og de bliver hver uge fulgt af en kæmpe fanskare, som elsker de røde fra London. De var i mange år kendt for at spille frygtelig destrukti

Læs mere om ARSENAL FC her