Watford
Watford
vs
Arsenal FC
Arsenal FC
27. aug 2016
16:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Watford v Arsenal: Gunners har desperat brug for point

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø27. august 2016

Vil du også gerne se Watford v Arsenal live stream? Så læs denne optakt og få flere detaljer om det spændende opgør.

Ikke favoritter i denne omgang

Det har ikke været rart at være Arsenal-fan i de to første runder af den nye sæson i Premier League.

I sidste sæson var man sågar favoritter til den endelige titel, men med ankomsten af José Mourinho i Manchester United, Pep Guardiola i Manchester City og Antonio Conte i Chelsea, så ser Arsenal ud til at skulle spille fjerdeviolin i denne omgang.

Man kan dog godt komme højere op, men det kræver et par forstærkninger.

Der mangler lidt i front

Naturligvis skal man have et supplement til Olivier Giroud i front. Den lange franskmand scorer sine mål, men de kommer oftest i bundter, og der skal være en, der kan score ind mellem dem.

Alexandre Lacazette har været oppe og vende en del gange, og Arsenal har da også afgivet et bud, som dog blev afvist af Lyon.

Der er stadig en uge tilbage at handle i, og det er ikke kun en angriber, der mangles.

Og lidt i bagkæden

Med skader til både Per Mertesacker og Gabriel skal der købes lidt rutine til den bagerste kæde, hvor unge Rob Holding ikke kan bære byrden.

Den tyske verdensmester Shkodran Mustafi har i flere omgange været oppe at vende, men nu forlyder det, at hans klub Valencia har skruet prisen op til en halv milliard, og det er trods alt for meget.

Repræsentanter fra Arsenal skulle dog være i Valencia lige nu for at forhandle en mere fornuftig pris i land.

Syv mål på Emirates

Fansene hungrer efter nye navne, og det kan man også godt forstå, når man ser på de rædderlige sæsonstart, man er kommet i gang med.

Først tabte man 3-4 til Liverpool hjemme i en skøn forestilling for Liverpool- og neutrale fans, og dernæst blev det kun 0-0 ude mod mestrene fra Leicester.

Sidstnævnte resultat er ikke dårligt, men man må simpelthen ikke tabe hjemme til Liverpool, hvis man vil være noget ved musikken.

De stærke drenge er tilbage

Folk som Mesut Özil, Giroud og Laurent Koscielny har fået lidt længere ferie efter EM og har derfor ikke været klar fra starten.

Men Koscielny var manden i midterforsvaret i weekenden, og han spillede blændende. De andre to kom også ind, og man må formode, at de alle starter mod Watford.

En midtbane med Granit Xhaka, Santi Cazorla og Özil ser stærk ud, og hvis Giroud får bolde at arbejde med, så er det ikke helt skidt.

Arsenal trænger til nye ansigter

Alexis Sanchez har været brugt som spydspids, men det har ikke været en succes.

Chileneren er bedst, når han ligger på kanten og kan trække ind og afslutte. På den anden fløj er Theo Walcott et godt bud, og han scorede da også mod Liverpool.

Men uanset hvordan du vender og drejer det, så vil to nyindkøbte profiler være en klar forstærkning.

Hvordan ender Watford v Arsenal live stream?

Arsenal er allerede fem point efter topholdene, så nu skal de have den første sejr på kontoen.

I sidste sæson vandt man 3-0 på samme bane, men mindre kan også gøre det denne gang.

Vi tipper 0-2 og de første tre pinde til The Gunners..

Hold øje med

Troy Deeney, Watford og Mesut Özil, Arsenal.

Hvornår kan du se Watford v Arsenal live stream?

Kampen spilles lørdag d. 27. august kl. 16.00 på Vicarage Road, Watford.
Beskrivelse af hold

Arsenal FC

Arsenal er blandt de bedste og rigeste klubber i verden, og de bliver hver uge fulgt af en kæmpe fanskare, som elsker de røde fra London. De var i mange år kendt for at spille frygtelig destrukti

Læs mere om ARSENAL FC her