Watford
Watford
vs
Arsenal FC
Arsenal FC
17. okt 2015
18:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Watford v Arsenal FC Live Stream!

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø17. oktober 2015

Der har været megen kritik af Arséne Wenger og hans indkøbspolitik, eller måske snarere manglen på samme.

Men alle surmulerne fik vendt mundvigen op ad den 4. oktober, da Arsenal fuldstændigt udraderede Manchester United på Emirates.

Det er ellers en skrækmodstander for The Gunners, men denne eftermiddag var det United, der havde det skrækkeligt.

Efter blot syv minutter stod der 2-0 på mål af Alexis Sanchez og Mesut Özil, og da stadionuret rundede de 20 minutter, stod der såmænd 3-0 på endnu et mål af Sanchez.

Pæn start af oprykkerne

Nu skal man så forsøge at leve op til den kamp, og det bliver måske ikke så nemt endda. For Watford er nok oprykkere, men de har gjort det glimrende og har kun tabt to ud af otte kampe.

I seneste runde var man på besøg hos Bournemouth på Vitality Stadium, hvor hjemmeholdets top man, Glenn Murray, stod for kampens første scoring.

Men The Hornets har også en mand med mål i støvlerne, og derfor fik Odion Ighalo udlignet lige inden pausen til slutresultatet 1-1.

Vi tipper: De sprudler af selvtillid og mål i Arsenal, så vi tipper 1-3.
Beskrivelse af hold

Arsenal FC

Arsenal er blandt de bedste og rigeste klubber i verden, og de bliver hver uge fulgt af en kæmpe fanskare, som elsker de røde fra London. De var i mange år kendt for at spille frygtelig destrukti

Læs mere om ARSENAL FC her