Wales
Wales
vs
Danmark
Danmark
26. Jun 2021
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Landskampen Danmark - Wales Online Live Streaming!

Torsten Hansen

Torsten Hansen26. June 2021

Se landskampen Danmark – Wales online med live streaming! Hvis du heller ikke gider se fodbold i TV længere, så har du muligheden for at se Danmark – Wales med mobil, tablet og PC!

Efter mandagens helt fantastiske kamp imod Rusland, så endte det danske hold med at gå videre fra gruppespillet på andenpladsen.

Da Wales endte på andenpladsen i deres gruppe, så skal vi nu møde dem på Johan Cruijjff Arena i Amsterdam.

Danskere har fået lov til at rejse til Holland på et kort ophold, men vi kan ikke forvente den samme atmosfære, som vi har set i København i de seneste par kampe.

Vi har gang i en helt fantastisk EM-slutrunde, så det er med at sætte sig til rette foran skærmen lørdag aften, når Danmark og Wales mødes i Amsterdam.

Live Stream Danmark – Wales online!

Danmark fik forløsningen

Efter to meget svære kampe for Danmark, så fik vi endelig forløsningen i den tredje og sidste gruppekamp imod Rusland.

Udover, at vi selv vandt 4-1, så vandt Belgien deres kamp imod Finland med 2-0, og dermed sneg vi os på andenpladsen med en bedre målscore.

Dermed fik de danske fans endelig lejlighed til at bryde ud i jubel. Efterfølgende var der folkefest i gaderne, og det var virkelig fortjent for alle.

Nu er vi dog hurtigt videre, da de danske spillere allerede om få dage spiller en kæmpe kamp – og det er første gang, at vi ikke nyder hjemmebanen, så det skal de også lige vænne sig til.

Wales vil stå dybt

Heldigvis har vi fået en ganske overkommelig lodtrækning i form af Wales. Det er ikke fordi, at Wales er direkte dårlige, men når man står i en 1/8-finale ved et EM, så er det ikke en svær modstander.

De leverede deres største præstation nogensinde ved EM 2016, hvor de faktisk nåede semifinalerne.

Wales har en del Premier League-spillere i truppen, men deres klart største profiler er Gareth Bale og Aaron Ramsey.

Vi skal håbe på, at de to offensive spillere ikke rammer dagen, men derudover kommer kampen til at handle om at bryde Wales’ defensiv op.

Waliserne kan godt lide at stå meget lavt på banen, og Danmark har tidligere haft problemer ved at åbne sådanne forsvar op.

Live Stream Danmark – Wales online!

Hvad bliver landskampen Danmark – Wales?

Danmark går helt klart ind til kampen som favoritter. Vi har et klart bedre landshold, hvilket vi også beviste, da vi mødte dem seneste.

Vi kan ikke forvente at ramme målet på samme måde som vi gjorde imod Rusland, men mindre kan bestemt også gøre det.

Kom så Danmark!
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Se hvordan du kan se Wales v Danmark live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her