Wales
Wales
vs
Danmark
Danmark
16. Nov 2018
20:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Wales - Danmark på nettet med live streaming!

Torsten Hansen

Torsten Hansen16. November 2018

Landskampen mellem Wales og Danmark kan ses på nettet med live streaming! Det danske landshold skal endnu engang i aktion i Nations League, og landskampen imod Wales kan live streames online.

Det er den tredje landsholdspause på tre måneder, og nu skal vi så have afgjort puljerne i Nations League. Danmarks landshold står med gode kort på hånden før landskampene imod Wales og Irland.

Vi starter med at møde Wales på udebane i Cardiff, hvorefter vi så tager imod Irland hjemme i Danmark.

Christian Eriksen tilbage for Danmark

Den helt store nyhed for det danske landshold i forhold til den seneste landsholdspause er, at Christian Eriksen er tilbage i Åge Hareides trup.

Vores klart bedste spiller sad ude ved de seneste landskampe på grund af en skade i mavemusklerne, men han er tilbage på 100 %. Han har ganske vist ikke haft den bedste sæson i Tottenham, men han har også haft en kaotisk sommer, og han leverer altid for landsholdet.

Eriksen scorede begge vores kasser i 2-0-sejren imod Wales, og han var meget savnet, da vi mødte Irland på udebane i den seneste Nations League-kamp.

Hele vores offensiv er bygget op omkring Eriksen, så det bliver skønt at se ham i den røde trøje igen.

Wales med få profiler

Det er ikke en særligt imponerende trup, Wales har til rådighed, men de har dog nogle kæmpe profiler, som spiller på nogle af Europas største adresser.

En af disse er Eriksens holdkammerat i Tottenham, Ben Davies, som er en ganske habil venstre back, omend han ikke er en verdensstjerne.

Det er offensivt, at man finder de to helt store stjerner hos Wales. Der er naturligvis tale om den offensive midtbanespiller Aaron Ramsey, der til dagligt spiller i Arsenal, og så Gareth Bale, der er på kontrakt i Real Madrid.

Begge har døjet lidt med skader i de senere år, men der er ingen tvivl om, hvor højt deres topniveau er, så vi håber på, at de ikke rammer det imod Danmark.

Formstærke danske angribere

Da vi mødte op til VM i sommers var det med et sæt angribere, som ikke rigtigt leverede varen på deres klubhold. De fleste fik deres minutter, men scorede ikke ret mange kasser, hvilket også var medvirkende til vores lidt passive offensiv under VM.

Det har dog ændret sig en smule op til landskampen imod Wales. Yussuf Poulsen har haft sin bedste Bundesliga-sæson med seks mål i 11 kampe, og han var ligeledes fremragende under VM, så han bør starte helt sikkert.

Derudover er Kasper Dolberg kommet rigtigt godt i gang for Ajax, hvor han har lavet fem mål i syv kampe, så det er umiddelbart mere oplagt at starte med ham end Nicolai Jørgensen.

Hvad bliver Wales – Danmark?

Det bliver nok en ret tæt kamp, men vi skal have stærkere spillere end Wales, og bør vinde landskampen.

Wales – Danmark: Største profiler

Gareth Bale og Aaron Ramsey er som sagt de klart bedste spillere hos Wales, og vi kan naturligvis ikke komme udenom Christian Eriksen.

Hvornår spilles Wales – Danmark?

Wales – Danmark spilles fredag den 16. november kl. 20.45.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Se hvordan du kan se Wales v Danmark live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her