Vejle Boldklub
Vejle Boldklub
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
9. dec 2018
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Vejle - Brøndby Live Streaming: Se Vejle - BIF online

Torsten Hansen

Torsten Hansen 9. december 2018

Live stream Vejle – Brøndby online

Superliga-opgøret mellem Vejle Boldklub og Brøndby IF kan live streames online med PC, mobil eller tablet. Hvis du heller ikke længere ser fodbold i TV, så kan du heldigvis live streame Vejle – Brøndby på nettet.

Der venter en glimrende kamp i Vejle, når Brøndby kommer på besøg. Der er solgt rigeligt med billetter, og Brøndbys afsnit er selvfølgelig udsolgt, så stemningen kommer ikke til at fejle noget.

Vejle spillede en god kamp imod Brøndby, da de to hold mødtes på Brøndby Stadion tidligere på sæsonen. Der er dog sket en del med begge hold siden da, og der er da heller ingen tvivl om, at Brøndby er klare favoritter til at vinde søndagens kamp.

Vejle kan godt tage point fra Brøndby

Oprykkerne fra Vejle har haft en udfordrende sæson i Superligaen. De startede ret flot, og på trods af en mærkeligt sammensat spillertrup, så blev de fleste overrasket over holdets taktiske niveau, hvilket træner Adolfo Sormani nok skal have størstedelen af æren for.

Vejle ligger i øjeblikket på 13. pladsen, og kommer næsten med garanti til at spille med i nedrykningsspillet senere på sæsonen.

16 point i 18 kampe er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, men de er dog væsentligt stærkere på hjemmebane end de er ude.

12 af de 16 point er vundet hjemme på det fine stadion, og derfor kan man heller ikke udelukke, at de stjæler point fra Brøndby.

Sejre skal give selvtillid for Brøndby

Brøndby virker til at have overstået den værste krise, som ellers truede for en måneds tid siden. De vandt 2-0 imod AGF før landskampspausen, og de fortsætte de resultatmæssige gode takter umiddelbart efter.

Efter at have et virkelig hullet forsvar i starten af sæsonen, så har Brøndby nu vundet tre kampe på stribe, og tilmed holdt buret rent hver gang.

Det bør give Brøndby-holdet noget selvtillid, som skal være medvirkende til at sikre dem sejren imod Vejle.

Brøndby skrev historie i den seneste kamp ved at stille med 11 udlændinge, men Lasse Vigen returnerer fra karantæne, og bør derfor også komme tilbage i startopstillingen.

Besar Halimi glider nok ud af startopstillingen, mens Hany Mukhtar rykkes op på 10’er-positionen, hvor han også er klart bedst.

Vejle har lidt af en skade til Imed Louati, og det vides endnu ikke om han bliver klar til start.

Vejle – Brøndby: Hvordan ender kampen?

Brøndby har et væsentligt stærkere hold, og det bliver interessant at se om deres sejrsstime fortsætter imod Vejle, som ikke er ret godt kørende.

Omvendt har Brøndby været så svingende i denne sæson, at en overraskelse ikke kan udelukkes.

Hvornår live streamer man Vejle – Brøndby?

Vejle – Brøndby live streames søndag den 9. december kl. 18.00.
* Du skal være logget ind og have midler på din konto
eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Vejle Boldklub

Vejle Boldklub

Derfor skal du streame fodbold

Fodbold skal ses, høres og mærkes. Med streaming får du alle friheder til at se yndlingskampen på lige præcis din måde. Du er ikke bundet af din fladskærm

Læs mere om VEJLE BOLDKLUB her

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her