Valur
Valur
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
30. jun 2016
23:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Valur v Brøndby IF: Bliver Brøndby det nye England?

Mathilde Miller

Mathilde Miller30. juni 2016

Selvom hele Europa er i EM-humør, begynder de danske hold så småt at røre på sig. Torsdag åbner FC Midtjylland og Brøndby IF kvalifikationen til gruppespillet i Europa League. Brøndby skal til Island, og du kan streame Brøndby Valur live online!

Smilet er forstummet

Det er ikke første gang, at de blå/gule drenge fra Vestegnen er på besøg på Vulkanøen i nord. Dengang endte det med en samlet sejr på 3-1 set over de to kampe.

Der var da også uddelt glade blandt Brøndbys fans, da det stod klart, at de skulle have nogle dage i den islandske hovedstad. Lad os bare være ærlige og erkende, at der ikke var ret mange i den Danmark, der havde ret meget forstand på islandsk fodbold.

Men på baggrund af de præstationer, som deres landshold har leveret i Frankrig kan det nok være, at det smil er ændret.

Her har vikingernes landshold imponeret og taget Europa med storm. Måske en overraskelse for de fleste, men præstationerne er kulminationen på en generel satsning på øen.

højt træningsniveau

Successen på det Islands landshold hænger nemlig stærkt sammen med den udvikling i fodbolden, som der var været på øen siden år 2000. Man har forbedret sine træningsfaciliteter og har bygget 30 kunstgræsbaner i fuld størrelse og næsten 150 mindre baner, så unge spillere kan træne uanset vejret.

Derudover bliver spillerne trænet i deres tekniske færdigheder allerede fra de starter af folk, der ved, hvad de laver.

I Island findes et hav af uddannede træner. Eksempelvis har man 639 trænere med UEFA’s B-licens og 196 med A-licensen.

Derfor skal Brøndbyspillerne være på stikkerne, hvis de ikke vil ende som England og blive gjort grundigt til grin i hele mediemøllen.

Vi tipper:

Vi tror, at kampen ender 1-1.

Vores bedste bet

Hvis Brøndby tager kampen seriøst, bør de køre den hjem set over to kampe. Kigger man på oddsene er bookmakerne heller ikke i tvivl. En sejr til Brøndby IF giver odds 1,53, men vi mener, at den ender uafgjort og kaster en skilling på et X til odds 4 hos Bet365

Hold øje med

Cristian Nørgaard, Brøndby IF og Orri Sigurdur Ómarsson, Valur.

Kampinfo

Kampen spilles torsdag den 30. ju0i kl. 23 på Hlíðarendi i den den islandske hovedstad Reykjavík.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Valur

Valur

Derfor skal du streame fodbold

Fodbold skal ses, høres og mærkes. Med streaming får du alle friheder til at se yndlingskampen på lige præcis din måde. Du er ikke bundet af din fladskærm

Læs mere om VALUR her

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her