Tottenham
Tottenham
vs
Arsenal FC
Arsenal FC
5. mar 2016
13:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Tottenham v Arsenal FC Live Stream!!

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 5. marts 2016

Det er faktisk ikke så svært at forstå. Hvis Arsenal skal gøre sig forhåbninger om et comeback i mesterskabskampen, så skal man ganske enkelt vinde ude over Tottenham i det store North London Derby.

Det var for få år siden egentligt ikke noget problem, men i takt med at Tottenham er blevet et klassehold, så ser det mere end vanskeligt ud for The Gunners. Det hænger også sammen med, at holdet nærmest er imploderet i den seneste uge, hvor alt synes at være smidt over bord.

Først tabte man 0-2 hjemme til Barcelona i det første opgør i Champions Leagues ottendedelsfinale, og dernæst blev man næsten sat ud af mesterskabet med nederlag til både Manchester United og Swansea.

Arsenal ligner et hold, der har givet op, og de kan få det afgørende dødsstød mod ærkerivalerne, som lurer på at slutte over dem for første gang i 20 år. Desuden ligner Spurs lige nu det bedste bud på en udfordrer til højtflyvende Leicester, som faktisk ligger bedst til at tage mesterskabet.

Vi tipper: Tottenham er stærke lige nu, så vi regner med, at de stikke kniven afgørende i deres værste fjende. Vi tipper 3-2 i en hæsblæsende kamp.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Tottenham

Tottenham

The Spurs er en af de ældste fodboldklubber i London. Klubben blev dannet under navnet Hotspurs FC i 1882, som et udspring af den lokale Cricketklub.

The Lane

I 1899 stod det klart, a

Læs mere om TOTTENHAM her

Arsenal FC

Arsenal er blandt de bedste og rigeste klubber i verden, og de bliver hver uge fulgt af en kæmpe fanskare, som elsker de røde fra London. De var i mange år kendt for at spille frygtelig destrukti

Læs mere om ARSENAL FC her