Tjekkiet
Tjekkiet
vs
Danmark
Danmark
15. Nov 2016
20:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Tjekkiet Danmark live stream 15.11.2016: Kampen ingen gider spille

Mathilde Miller

Mathilde Miller15. November 2016

**Hvis du er glad for det danske landshold, anbefaler vi, at du streamer årets sidste landskamp live online, når Åge Hareide og hans udvalgte skal en tur til Tjekkiet. De kan streame kampen live direkte fra din telefon, tablet eller computer.

Ved at live streame Tjekkiet Danmark live online har du altid fodbolden lige ved hånden og kan følge drengene i rødt og hvidt helt tæt på.**

Lever fortsat

Det danske landshold var under et voldsomt pres forud for fredagens hjemmekamp imod Kasakhstan i kvalifikationen til VM i Rusland.

Nul point, i de to kampe man spillede for en månedstid siden, betød, at Danmark havde ryggen imod muren, og at alt anet end tre point ville betyde et farvel til drømmen om Rusland.

Men drengene gjorde, som de skulle, og selvom det ikke var kønt, så slog de til og vandt med 4-1 over Kasakhstan foran 20.000 tilskuere i Parken.

De tre point betyder, at vi fortsat lever i gruppe E, hvor der er et enkelt point op til Montenegro på andenpladsen og fire point op til Polen, der er nyt hold i spidsen af gruppen.

Kæmper med afbud

Men de tre point på kontoen skal landsholdsåret sluttes af med en testkamp i den tjekkiske hovedstad Prag. Og selvom det kun er et par dage siden, at de sidst var i kamp, vil det være synd at sige, at det er det samme landshold, der tager til Tjekkiet.

Hele Seks afbud har Åge Hareide fået til kampen, han end ikke selv har lyst til at spille. Det var i hvert fald, hvad han udtalte på et pressemøde, kort efter landsholdet var ankommet. Her slog nordmanden samtidig slog fast, at DBU, med invitationen til Tjekkiet, havde fået til tilbud, man ikke rigtigt kunne sige nej, og at man kunne risikere at miste landskampe i fremtiden, hvis man sagde nej.

Derfor drog han med en voldsomt amputeret landshold afsted til Prag.

Skal de spilles

Man kan derfor stille sig selv det spørgsmål, om venskabskampene i virkeligheden har overlevet sig selv? Det er nemt at drage konklusionen, at det har de.

I sin tid som anfører for landsholdet var det velkendt, at Daniel Agger meldte afbud, når der var tale om testkampe. Og med den belastning som spillerne oplever i deres dagligdag, er det en unødig belastning, at spille kampe i nationaldragten, der ikke gælder noget som helst.

Eksempelvis har Christian Eriksen, som er en af de spillere, der er taget hjem, allerede i weekenden en kæmpe kamp på programmet, da hans klub Tottenham Hotspurs møder rivalerne fra Arsenal i The North London Derby.

Plads til nye

Men så længe de er på programmet, skal de også spilles, og i stedet for at bruge krudt på dem, der ikke er med, kan man også vælge at fokusere på de nye spillere, som testkampene giver plads til. Kasper Dolberg fik allerede debut i fredags, men han kan nok forvente meget mere spilletid tirsdag aften. En af de andre spillere, der er spritny og har fået meget opmærksomhed, er Rosenborg-spilleren Christian Gytkjær. Den 26-årige angriber har haft en stor sæson i Norge, og er med 19 scoringer stærkt medvirkende til Rosenborgs mesterskab i denne sæson.

Den næste vigtige opgave for det danske landshold bliver i marts måned, hvor vi møder Rumænien.

Hvordan ender Tjekkiet Danmark live stream?

Der er for mange nye med til, at det kan blive smukt og poleret fodbold, men til gengæld kan man håbe, at mange af dem vil gå ind og gribe chancen for at vise frem foran Åge Hareide.

Vi tipper:

Vi tror, den ender 1-1.

Hold øje med:

Kasper Dolberg, Danmark og Bořek Dočkal, Tjekkiet.

Hvornår spilles Tjekkiet Danmark live stream?

Kampen imellem Tjekkiet og Danmark spilles tirsdag d. 15. november klokken 20.30 på Mestsky stadion Mlada Boleslav, Prag.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Se hvordan du kan se Tjekkiet v Danmark live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her