SSC Napoli
SSC Napoli
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
5. Nov 2015
19:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se SSC Napoli v FC Midtjylland Live Stream!

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 5. November 2015

Napoli gav FC Midtjylland en på hattepulden i de to klubbers første opgør, og det var begyndelsen på en hård, hård periode for de danske mestre.

Først altså 1-4 hjemme mod italienerne, som scorede det ene smukke mål efter det andet. Dernæst 1-2 ude mod Brøndby, hvilket var lidt uheldigt.

Frygter for fremtiden

Men så fulgte nederlag til FC Roskilde i pokalen og siden 2-4 i en frygtelig forestilling hjemme mod lokalrivalerne og oprykkerne fra Viborg.

Dermed er førstepladsen i Superligaen væk, og man frygter nu alvorligt for, hvor stor øretæven bliver i Napoli, og hvor mange kampe FCM så kommer til at tabe efterfølgende.

Vi tipper: FCM får igen klø, men nok ikke kraftige. Vi tipper 3-0.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

SSC Napoli

SSC Napoli

Efter at have været gået konkurs i 2004 er Napoli tilbage i toppen af italiensk fodbold. Det slog klubben fast i 2012, da man vandt Coppa Italia for første gang i mere end 20 år. Siden den blev

Læs mere om SSC NAPOLI her

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her