Southampton
Southampton
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
20. Aug 2015
21:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Southampton v FC Midtjylland Live Stream

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø20. August 2015

Det er en stor mundfuld, som FC Midtjylland skal sluge, når de skal et smut til den altid indbydende engelske sydkyst.

Her venter Southampton, som gennem de seneste sæsoner virkelig har manifesteret sig som et af de bedre hold i Premier League.

Da Ronald Koeman overtog holdet for lidt over en sæson siden, havde man solgt halvdelen af holdet til Liverpool (næsten), mens flere var røget til Arsenal og Tottenham. Derfor var det imponerende, at The Saints igen præsterede fint med en flok nye spillere.

Omvendt solgte man næsten også for en milliard kroner, så der var mulighed for at hente lidt klasse ind.

Helvedes stor forskel

Så mange penge ruller der ikke i FC Midtjyllands klubkasse, som til tider har været faretruende tom. Derfor vil et gruppespil i den grad gøre godt for økonomien, men det bliver meget vanskeligt.

Der er en helvedes stor forskel på tempoet i Premier League og Superligaen, og når selv ens kone kan se det, så er der noget om snakken.

Det skal dog siges, at Ulvene er kommet umanerligt godt i gang i den hjemlige liga, så vi håber naturligvis, at de kan bruge det til at skabe et super resultat.

Vi tipper: Southampton bør være en klasse eller to over FC Midtjylland, så vi tipper 3-0.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Southampton

Southampton

Southampton FC har haft en noget omtumlet historie. Garvede fodboldelskere vil givetvis kunne huske klubben i sin storhedstid, som fast inventar i engelsk topfodbold i 80’erne og 90’erne, men såd

Læs mere om SOUTHAMPTON her

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her