SønderjyskE Elitesport
SønderjyskE Elitesport
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
13. Oct 2017
19:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se SønderjyskE - FC Midtjylland direkte på live stream 13.10

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard13. October 2017

SønderjyskE og FC Midtjylland mødes fredag

Fredag aften er der igen Superligafodbold på menuen, når SønderjyskE tager imod FC Midtjylland, og du kan se kampen på live stream. Weekenden byder på ligafodbold efter en lang landsholdspause, og Superligaen begynder med en underholdende kamp. SønderjyskE har ikke fået nok point i den første del af Superligaen, og de får det meget svært imod FC Midtjylland-holdet, som spillede noget fantastisk fodbold før pausen. SønderjyskE har fortsat store defensive problemer, og de må sandsynligvis undvære flere af deres rutinerede spillere. Se Superliga-kampen mellem SønderjyskE og FC Midtjylland direkte på live stream.

FC Midtjylland var stærke før pausen

FC Midtjylland-træner Jess Thorup valgte før kampen imod FC København at ændre holdets udtryk ved at skifte over til en 3-4-3-formation, og det har virkelig gjort meget for holdet. Selvom de tabte imod FCK, så spillede de en fin kamp, og de har vundet samtlige kampe siden da.

De har mødt Hobro, Greve, AGF og AaB, og det er blevet til fire sejre og en samlet målscore på 19-2. FC Midtjylland råder i øjeblikket over Superligaens bedste angrebsduo med Alexander Sørloth og Paul Onuachu, og det er blot et spørgsmål om tid før de skifter til større klubber, så man skal nyde dem, mens de stadig spiller i Superligaen.

SønderjyskE trænger til point

SønderjyskE har bestemt ikke fået den ønskede start på Superligaen. Efter de første 11 runder har sønderjyderne 11 point, hvilket rækker til en 11. plads. Der er allerede nu syv point op til Hobro på sjettepladsen, og derfor får SønderjyskE svært ved at nå mesterskabsslutspillet.

SønderjyskE har måtte undvære anfører Marc Pedersen i de sidste par kampe, og det har kostet holdet dyrt. Han er tvivlsom til kampen, men til gengæld står det klart, at Simon Poulsen og Mikael Uhre må sidde ude, og det kan komme til at koste dyrt.

Se kampen mellem SønderjyskE og FC Midtjylland direkte på live stream.

Hvordan ender SønderjyskE – FC Midtjylland live stream?

FC Midtjylland har spillet fantastisk på det sidste, og de er klare favoritter til at vinde kampen, som også bør blive målrig.

Vi tror på 1-3 til FC Midtjylland.

Hold øje med

Philip Zinckernagel, SønderjyskE og Paul Onuachu, FC Midtjylland.

Hvornår kan du se SønderjyskE – FC Midtjylland live stream?

SønderjyskE – FC Midtjylland spilles fredag den 13. oktober kl. 19.00 på Sydbank Park i Haderslev.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

SønderjyskE Elitesport

SønderjyskE Elitesport

SønderjyskE slår man sig på! Det syddanske samarbejde med udgangspunkt i Haderslev har efterhånden etableret sig som et kraftcenter i det sønderjyske, og det har man manglet i det område i mange

Læs mere om SøNDERJYSKE ELITESPORT her

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her