SønderjyskE Elitesport
SønderjyskE Elitesport
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
18. okt 2020
16:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se SønderjyskE - Brøndby IF Online Live Streaming

Torsten Hansen

Torsten Hansen18. oktober 2020

Se SønderjyskE – Brøndby IF med online live streaming! Brøndby skal forsøge at bygge videre på den flotte start i Superligaen, når de søndag aften møder SønderjyskE på udebane, og du kan live streame hele kampen online.

Det ligner på forhånd en tæt kamp. Ganske vist er Brøndby klart bedre i tabellen, men der er kun spillet fire kampe, så det er alt for tidligt at konkludere noget.

SønderjyskE er normalt stærke hjemme på Sydbank Park, hvor de ikke taber ret mange fodboldkampe.

Umiddelbart så ligner det en kamp, som sagtens kan blive underholdende. Både SønderjyskE og Brøndby forsøger at spille hurtig fodbold langs jorden, og de er bedre til at angribe end de er til at forsvare, så det kan blive en god fodboldkamp.

SønderjyskE taber sjældent hjemme

Selvom der ikke har været ret mange tilskuere på de danske Superliga-stadions i 2020, så er SønderjyskE ved at opbygge et fort hjemme på Sydbank Park i Haderslev.

Sønderjydernes seneste nederlag på hjemmebane i Superligaen fandt sted tilbage i oktober 2019, så vi skal altså over et år tilbage.

Mange af kampene har været imod nogle af de svagere modstandere, men det fortæller noget om, hvor solidt, SønderjyskE-holdet er.

Brøndby har dog formået at vinde tre af deres seneste fire kampe på Sydbank Park, men man skal ikke lægge meget i disse resultater, som blev opnået med helt andre spillere.

Brøndby-komet blev skadet i U21-landskamp

En af Brøndbys bedste spillere i denne sæson har været unge Jesper Lindstrøm. Den hurtige midtbanespiller har fået chancen centralt på den offensive midtbane, og han har virkelig præsteret flot.

Desværre, så så det unægteligt ud som om, at Lindstrøm blev skadet i slutningen af tirsdagens U21-landskamp, hvor Danmarks U21-landshold spillede sig til EM.

Det vides endnu ikke om han bliver klar til kampen imod SønderjyskE, men ellers har Brøndby en rigtigt fornuftig erstatning i Rezan Corlu.

Corlu har endnu ikke fået bidt sig fast på Brøndby-holdet siden comebacket fra Lyngby, men det bør være et spørgsmål om tid.

Hold øje med

SønderjyskEs klart farligste spiller er Anders K. Jacobsen, der scorede to fine mål i den seneste kamp imod Lyngby.

Hvis SønderjyskE skal besejre Brøndby, så skal de være skarpe på chancerne, og her bliver AK ekstremt vigtig.

Jesper Lindstrøm har været blandt Brøndbys bedste spiller i denne sæson, hvor han allerede flere gange har været afgørende med scoringer.

Derudover har Mikael Uhre været ganske målfarlig i denne sæson.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

SønderjyskE Elitesport

SønderjyskE Elitesport

SønderjyskE slår man sig på! Det syddanske samarbejde med udgangspunkt i Haderslev har efterhånden etableret sig som et kraftcenter i det sønderjyske, og det har man manglet i det område i mange

Læs mere om SøNDERJYSKE ELITESPORT her

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her