Rusland
Rusland
vs
Danmark
Danmark
21. Jun 2021
21:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

EM 2021: Se Landskampen Danmark - Rusland Online Streaming

Torsten Hansen

Torsten Hansen21. June 2021

Se Danmarks landskamp imod Rusland på på nettet ved at bruge live stream! Ved at live streame fodbold online, så har du adgang til samtlige kampe fra EM i fodbold 2021, og du kan både se fodbold med mobil, tablet og computer.

Danmark spiller mandag aften den tredje kamp under EM-slutrunden, når vi møder Rusland. Rusland er væsentlig dårligere end Belgien, som vi netop har mødt, men det bliver ikke nødvendigvis en nem kamp.

Se kampen live på Viaplay og DR.

Russerne har ikke de helt store stjernespillere som Belgien eksempelvis har. Til gengæld har de et højt bundniveau, da alle spillerne er på kontrakter i store russiske klubber, men mon ikke de danske spillere nok skal slå dem.

Danmark har aldrig nogensinde besejret Rusland i en officiel landskamp, men vi har dog tidligere slået Sovjetunionen.

Der kommer som minimum 15.000 tilskuere til kampen i Parken, og det forventes, at størstedelen vil være danskere, så landsholdsspillerne kommer til at nyde stor opbakning.

Live Stream Landskampen Danmark – Rusland Online!

Ruslands vej til EM

Rusland var kommet i en overkommelig kvalifikationsgruppe med Belgien, Skotland, Cypern, Kasakhstan og San Marino.

Belgien var selvfølgelig klasser bedre end alle de andre hold, og de vandt alle deres 10 kampe. Til Ruslands held, så gik andenpladsen også direkte til EM.

Rusland tabte to gange til Belgien, men derudover vandt de alle deres otte kampe, så der var aldrig tvivl om deres EM-plads.

Det var mere tæt i Danmarks gruppe, men der var heller aldrig rigtigt tvivl om vores kvalifikation.

Rusland har faktisk været med til de seneste fire EM-slutrunder, og de nåede helt til semifinalen i 2008, hvor Andrey Arshavin var den helt store stjerne.

Kan blive en låst kamp

Kampen imod Rusland er som sagt den tredje og afgørende gruppekamp under EM, og grundet den noget specielle struktur, hvor de fire bedste tredjepladser også går videre, så kan det blive meget taktisk låst.

Danmark og Rusland ved, at de med en sejr vil gå videre fra gruppen, men det er lidt svært at spå om, hvad der sker i tilfælde af uafgjort.

Her kommer det nemlig også an på, hvor mange point, de andre tredjepladser skaffer i deres kampe.

Man kunne frygte, at det bliver en ekstremt låst landskamp imod Rusland. Man ser ofte i denne type kampe, at frygten for at tabe er langt større end lysten til at angribe.

Alt dette vil selvfølgelig ændre sig, hvis et af holdene kommer foran. Umiddelbart så har Danmark været meget dygtige til denne type kampe, da vi har ekstremt meget rutine, særligt i defensiven.

Se landskampen Danmark – Rusland online med live streaming!
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Se hvordan du kan se Rusland v Danmark live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her