Randers FC
Randers FC
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
13. aug 2017
16:00
match page arrow
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Randers FC - Brøndby IF live stream 13.08: Brøndby flyver

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard13. august 2017

Brøndby plejer at vinde i Randers

Søndag eftermiddag kommer Brøndby på besøg i Randers, og du kan se Superliga-kampen på live stream! Brøndby kommer flyvende efter en flotte sejr over FC København, mens Randers FC har fået en meget ringe start på Superligaen. Michael Gravgaard var meget sur efter sidste kamp, og han har forsøgt at forstærke holdet ved at hente Ibrahima Ndiaye til klubben. Det plejer at være nogle gode fodboldkampe, når Randers FC og Brøndby IF mødes, og det håber vi også på denne gang. Se Randers – Brøndby direkte på live stream søndag eftermiddag kl 16.00!

Randers har været dårlige

Randers har været blandt Superligaens absolut dårligste hold i denne sæson. De har skaffet et enkelt point i fire kampe, og det er slet ikke ufortjent. De har selvfølgelig mistet en stor del af holdet ved at sige farvel til Mads Fenger og Kasper Fisker, men de er virkelig dalet i niveau i forhold til de sidste par år.

Deres eneste point kom i første runde, da de besøgte SønderjyskE. Derefter har de tabt 0-3 til FCK, 1-2 til FC Midtjylland og senest 0-2 i Hobro. Det er især deres offensiv, der svigter, og Marvin Pourié skylder op til flere mål.

Brøndby er fyldt med selvtillid

Det er en helt anden situation i Brøndby, som vandt derbyet over FC København i søndags. De spillede langt bedre end FCK, og de havde chancer til langt mere end et mål, men Teemu Pukki og Jan Kliment var for uskarpe. Scoringen kom i slutningen af kampen, da Simon Tibbling opfangede en retur, og via overliggeren sparkede den i kassen.

Efter sejren over FCK har vicemestrene nu ni point efter fire runder, og de har dermed fire point ned til ærkerivalerne. Man forventer en langt tættere guldkamp i år, men FCK er stadig, trods meget dårligt spil, favoritter til at genvinde mesterskabet for tredje gang på stribe. Se kampen mellem Randers FC og Brøndby IF på live stream!

Hvordan ender Randers FC – Brøndby IF live stream?

Brøndby er langt bedre kørende, og de har vundet de senest par kampe i Randers, så vi tror på udesejren.

Vi tror på 0-2 efter en glimrende fodboldkamp.

Hold øje med

Marvin Pourié, Randers FC og Hany Mukhtar, Brøndby IF.

Hvornår kan du se Randers FC – Brøndby IF live stream?

Randers FC – Brøndby IF spilles søndag den 13. august kl. 16.00 på BioNutria Park i Randers.
* Du skal være logget ind og have midler på din konto
eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Randers FC

Randers FC

Randers FC vil ikke bare være lillebror i forhold til AGF i det østjyske. Kronjyderne vil helt til tops, og de er ikke bange for nogen som helst. Ambitionerne er tårnhøje hos ”De Blå Heste”, og d

Læs mere om RANDERS FC her

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her