Randers FC
Randers FC
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
13. apr 2017
18:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Randers FC- Brøndby live stream 13.04.2017: Tæmmer BIF Hestene igen?

Mathilde Miller

Mathilde Miller13. april 2017

Det er to hold med et meget forskelligt udgangspunkt, som går ind til kvartfinalen DBU Pokalen. Hvor Brøndby stort set et sikre på at hive sølvmedaljerne hjem i Superligaen, må Randers FC finde sig i at være i fare for nedrykning.

Men det er alt sammen lige meget, når de to mandskaber går på banen onsdag aften i en kamp, du kan streame live online og i høj kvalitet!

Ved at live streame Randers Brøndby direkte behøver du ikke gå glip et eneste minut af kvartfinalen, selvom familien har dikteret påskefrokost uden at tage hensyn til fodbold. Du kan nemlig live streame Randers Brøndby direkte på din telefon, tablet eller computer, så tag den med ro og se Randers Brøndby via live stream!

God kamp og god påske!

Tromler imod sølv

Under mottoet En Drøm - En Chance – En Vinder, meldte hundredvis af danske fodboldhold sig til DBU Pokalen. Nogle med drømmen om at komme så langt, at de kunne få en kamp imod et af holdene i Superligaen, mens andre drømte om at vinde finalen i Parken.

De første tre hold har spillet sig klar til semifinalen, og tilbage er der kun Hestene Randers FC og Drengene fra Vestegnen.

I Superligaen tromler Alexander Zornigers mandskab imod sølvmedaljer, men selv medaljer af næst fineste karat ændrer ikke ved, at de hungrer efter succes i Brøndby. Både i klubben og på tribunen, hvor de hårdt prøvede fans har stået last og brast, selv når det har mest sort ud.

Nu øjner de så småt Parken, men det kræver, at de slår Randers ud at turneringen. Kigger man på deres interne statistik, ser det positivt ud for BIF, hvis de ellers kan holde tungen lige i munden.

Da de var på besøg i november, endte det med en sejr på 1-0. Gangen før vandt de med to mål. Til gengæld har Randers for vane at spille uafgjort med de blå/gule, når de gæster Brøndby Stadion, så måske det i virkeligheden havde været en god idé for dem, hvis kampen blev spillet på den Københavnske Vestegn.

Hvordan ender Randers Brøndby live stream?

Selvom BIF er på udebane, vil de komme løbene og se om, de ikke kan få afgjort kampen så hurtigt som muligt.

Vi tipper: Vi tror, at Brøndby vinder 2-0.

Hold øje med:

Marvin Pourie, Randers FC og Kamil Wilczek, Brøndby IF.

Hvornår kan jeg se Randers Brøndby live stream?

Pokalkampen imellem Randers FC, og Brøndby IF spilles torsdag. D. 13. april 2017 kl. 18:30 på AutoC Park Randers, Randers.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Randers FC

Randers FC

Randers FC vil ikke bare være lillebror i forhold til AGF i det østjyske. Kronjyderne vil helt til tops, og de er ikke bange for nogen som helst. Ambitionerne er tårnhøje hos ”De Blå Heste”, og d

Læs mere om RANDERS FC her

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her