OB
OB
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
20. Nov 2015
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se OB v FC Midtjylland Live Stream!!

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø20. November 2015

Så bliver det OBs tur til at prøve at stoppe den midtjyske målmaskine. Her er der dog grund til bekymring, for det fynske forsvar har vist sig at være meget vakkelvornt til tider.

Det skyldes naturligvis også den ukrainske målmand Maksym Koval, som kan stå formidabelt den ene runde og så fucke noget så grusomt op i næste.

Mod Viborg var han dog en mur, og det gav så en 1-0 sejr, som lunede lidt i tabellen. Målscorer blev Rasmus Festersen, der flot drejede et indlæg i kassen med hovedet.

Masser af mål i Midtjylland

FC Midtjylland gik helt amok, da de havde besøg af Esbjerg og træner Jonas Dal i sidste runde.

Helt uimodståeligt gik man i front med 2-0 på mål af Morten ”Duncan” Rasmussen og Filip Novak, og da Daniel Stenderup havde fået rødt indimellem, så så det mere end lyst ud.

Kevin Mensah fik reduceret i anden halvleg, men så slog Ulvene til med tre scoringer fra Mikkel Duelund, Kristoffer Olsson og Jakob Poulsen.

Vi tipper: OB har været enormt svingende i denne sæson, og det skal FCM udnytte med deres bedre hold. Vi tipper 1-3.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår

Beskrivelse af hold

OB

OB

Odense Boldklub er den største klub på Fyn, og den stolte klub er også blandt landets ældste. Masser af fans elsker at følge “Striwerne”, og de dedikerede fans følger op- og nedture i skøn foreni

Læs mere om OB her

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her