Manchester United
Manchester United
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
25. Feb 2016
21:05
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Manchester United v FC Midtjylland Live

Mathilde Miller

Mathilde Miller25. February 2016

FC Midtjylland leverede noget nær det umulige, da de hjemme på MCH Arena slog Manchester United med 2-1 i Europa League.

Sådan en sejr giver naturligvis blod på tanden, men der er fortsat 90 minutter, som skal gennemleves inden, midtjyderne har leveret miraklet og slået United ud af Europa League.

The Red Devils skal bare vinde med 1-0, og de beviste i tirsdagens FA Cup-kamp, at de trods alt ikke har glemt, hvordan man laver mål. Godt nok faldt sejren på 3-0 over Shrewsbury fra League 1, men en sejr er en sejr!

Old Trafford er en scene, der kan tage pusten fra enhver. Stedet bliver også kaldt Drømmenes Teater og var under Sir Alex Ferguson nærmest uindtageligt, sådan er det ikke længere. Men der er fortsat plads til 75.000 tilskuere, og ulvene skal levere en præstation af en anden verden, hvis de skal videre.

Vi tipper:

Vi tror, at Manchester United vinder 3-1.
Beskrivelse af hold

Manchester United

Manchester United

Manchester United er en af de meste populære klubber i verden, og de ligger helt i toppen, når det gælder fanskare og merchandise-salg. Også herhjemme er United yderst vellidte, og deres kampe bl

Læs mere om MANCHESTER UNITED her

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her