Manchester United
Manchester United
vs
Arsenal FC
Arsenal FC
19. nov 2016
13:30
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Manchester United - Arsenal live stream 19.11.2016: United skal melde sig ind i topkampen

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard19. november 2016

Arsenal har det svært i Manchester

En stor fodboldweekend skydes i gang tidligt lørdag eftermiddag i Manchester. Arsene Wenger og Arsenal kommer på besøg hos Jose Mourinho og Manchester United, og du skal selvfølgelig se kampen på live stream. Værterne har haft en sløj sæson, og de andre tophold er i gang med at stikke af, så de begynder at presset. Omvendt har Arsenal haft en fin sæson, og de har ikke tabt siden første spillerunde af Premier League. De plejer dog at have det svært på Old Trafford, hvor de ikke har vundet en ligakamp siden 2006. Se det spændende opgør på live stream!

Zlatan i karantæne

Manchester Uniteds må til kampen mod Arsenal undvære deres helt store stjerne Zlatan Ibrahimovic. Svenskeren fik sæsonens femte advarsel imod Swansea, og må dermed afsone en enkelt karantænedag. Han havde ellers lige genfundet målformen med to kasser på Liberty Stadium efter syv kampe uden mål.

Jose Mourinho er dermed nødt til at lave nogle taktiske justeringer, og det bliver spændende at se, hvordan han løser det. Wayne Rooney har spillet øverst oppe i mange år, men er med tiden rykket længere og længere tilbage på banen.

Stortalentet Marcus Rashford har vist glimrende takter i begyndelsen af sæsonen, men har ikke scoret i de seneste 13 kampe, han har spillet. Det skal dog nævnes, at han er kommet ind fra bænken i hovedparten af kampene, og det er måske blevet hans tur til at starte. Han lavede to kasser imod Arsenal, sidst de var på besøg på Old Trafford.

Alexis Sanchez er klar igen

Der har været meget tvivl omkring Alexis Sanchez, og om han ville blive sin skade kvit. Arsene Wenger så gerne, at han ikke skulle spille landskampe, når han ikke var helt på toppen. Han spillede dog 84 minutter for Chile i onsdagens kamp mod Uruguay, og lavede endda to mål.

Chileneren har været blandt holdets bedste spillere, siden han ankom fra Barcelona i 2014. Han bliver for tiden brugt på toppen, hvilket skaber meget mere dynamik end når Oliver Giroud spiller. Sanchez har lavet 35 mål i 76 Premier League kampe.

De må til gengæld undvære deres talentfulde højreback Héctor Bellerin, som sidder ude med en ankelskade. Det samme gælder Per Mertesacker, Santi Cazorla, Danny Welbeck og Lucas Perez. United må undvære Eric Bailly og Chris Smalling. Uanset om du sidder i toget eller ligger på sofaen, så har vi et live stream til dig.

Toppen er stukket af fra United

Manchester United har kæmpet hårdt siden Sir Alex Ferguson forlod klubben i 2013. Hverken David Moyes eller Louis van Gaal havde held med at løfte arven, men mange forventede, at det ville blive bedre under Jose Mourinho, som har bevist sit værd gentagende gange.

Det er dog ikke blevet synderligt bedre i denne sæson, og måske er spillermaterialet bare ikke bedre, selvom de oprustede kraftigt i sommers. De ligger i skrivende stund på Premier Leagues sjetteplads, seks point efter dagens modstander fra Arsenal.

De har hentet point mod mindre hold, men de har haft det svært, når de har mødt storklubberne. De kan dog trøste sig med, at Arsenal ikke har vundet en ligakamp på Old Trafford i 10 år. Hvis Manchester United vil blande sig i titelkampen, så skal de hente tre point i lørdagens storkamp, som du kan se på live stream!

Hvordan ender Manchester United – Arsenal live stream?

Manchester United er nok små favoritter på grund af hjemmebanefordelen, men Arsenal har et bedre og langt mere sammenspillet hold.

Vi tipper 2-2 i en spændende kamp.

Hold øje med

Paul Pogba, Manchester United og Alexis Sanchez, Arsenal.

Hvornår kan du se Manchester United – Arsenal live stream?

Kampen spilles lørdag den 19. november kl. 13.30 på Old Trafford, Manchester.
Beskrivelse af hold

Manchester United

Manchester United

Manchester United er en af de meste populære klubber i verden, og de ligger helt i toppen, når det gælder fanskare og merchandise-salg. Også herhjemme er United yderst vellidte, og deres kampe bl

Læs mere om MANCHESTER UNITED her

Arsenal FC

Arsenal er blandt de bedste og rigeste klubber i verden, og de bliver hver uge fulgt af en kæmpe fanskare, som elsker de røde fra London. De var i mange år kendt for at spille frygtelig destrukti

Læs mere om ARSENAL FC her