Lyngby
Lyngby
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
4. Mar 2021
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Lyngby - FC Midtjylland Live Stream og TV

Torsten Hansen

Torsten Hansen 4. March 2021

Se Superliga-kampen Lyngby – FC Midtjylland direkte med online live streaming! Kort efter sæsonens klart bedste kamp skal det unge Lyngby-hold nu på en meget svær opgave imod FC Midtjylland, og hvis du ikke skal se fodbold i TV, så kan du live streame hele kampen online!

FC Midtjylland er ved at være i topform, og de tager til Lyngby med fem sejre på stribe. Alligevel kan overraskelsen ligge og lure, fordi Lyngby ligner et hold med ekstremt meget selvtillid.

Da FC Midtjylland vandt 1-0 over Lyngby hjemme på MCH Arena tidligere på sæsonen havde Lyngby faktisk fine muligheder for at tage point med hjem fra Herning.

Lyngby er generelt rigtigt stærke på hjemmebane, men sådan har det egentlig ikke været i denne sæson, hvor de trofaste Lyngby-fans ikke får lov til at komme på stadion.

Det bør også give FC Midtjylland endnu bedre muligheder for at hente den nødvendige sejr i Lyngby.

Se Lyngby – FC Midtjylland med online live streaming!

Lyngby udspillede pokalmestrene i mandags

Lyngby har været imponerende siden, at Carit Falch overtog styringen for holdet. Det er som om, at Lyngby-spillerne slet ikke tænker på tabellen, hvor det stadig ser meget svært ud.

LBK på var på en svær opgave, da de mødte de forsvarende pokalmestre fra SønderjyskE på udebane.

Gæsterne kom stærkt ud, og formåede at spille god fodbold langs jorden på en meget udfordrende bane.

Magnus Warming bragte Lyngby foran 1-0, mens Jens Martin Gammelby udbyggede føringen til 2-0 lige før pausen.

Man forventede at se et andet kampbillede efter pausen, men Lyngby fortsatte bare med at dominere. Jens Martin Gammelby scorede til 3-0 efter et flot angreb, og det dræbte kampen.

SønderjyskE fik et lille håb, da de blev foræret et straffespark med 10 minutter igen. Selvom Anders K. Jacobsen scorede fra pletten, så løb Lyngby bare ned og scorede til 4-1 på det efterfølgende angreb.

Lyngby-spillerne stråler af selvtillid, og de kommer til at kæmpe benhårdt imod det stærke FC Midtjylland-hold.

FC Midtjylland vandt uden at imponere

I søndags spillede FC Midtjylland et ægte topbrag på MCH Arena, da de tog imod Brøndby, som på daværende tidspunkt lå på førstepladsen i Superligaen.

Det var en meget jævnbyrdig kamp, som blev afgjort på Gustav Isaksens mål efter 65 minutter. Brøndby var egentlig det bedste hold igennem hele kampen, men de formåede ikke at score på chancerne.

FC Midtjylland er efter sejren tilbage på førstepladsen i Superligaen, og med fem sejre på stribe, så ser det jo godt ud for de forsvarende mestre.

Omvendt, så er de nødt til at spille en bedre kamp i Lyngby, hvis de skal være sikre på at vinde.

Se Lyngby – FC Midtjylland med online live streaming!

Hvornår kan man se Lyngby – FC Midtjylland live stream?

Lyngby – FC Midtjylland kan live streames torsdag den 4. marts 2021 kl. 18.00.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Lyngby

Lyngby

Derfor skal du streame fodbold

Fodbold skal ses, høres og mærkes. Med streaming får du alle friheder til at se yndlingskampen på lige præcis din måde. Du er ikke bundet af din fladskærm

Læs mere om LYNGBY her

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her