Lyngby
Lyngby
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
14. feb 2021
16:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Lyngby - Brøndby Live: Stream Superliga Fodbold Online

Torsten Hansen

Torsten Hansen14. februar 2021

Se Lyngby BK – Brøndby IF online med live streaming på mobil, tablet og computer!

Det ligner en sjov Superliga-kamp, der spilles søndag aften på Lyngby Stadion, som selvfølgelig står helt tomt på grund af coronapandemien.

Brøndby-holdet ligger fortsat på førstepladsen i Superligaen, og selvom de ikke regnes som favoritter til at vinde guldet, så kan de øge deres chancer, hvis de slår nedrykningstruede Lyngby.

Selvom Lyngby kun har hentet syv point i 15 kampe, så der er virkelig pres på. De har dog spillet nogle fine kampe i 2021, og det er meget tydeligt, at holdet fortsat har tro på tingene.

Brøndby og Lyngby har spillet et hav af underholdende kampe igennem tiden, og vi må håbe, at banen kan klare det.

Lyngby har det svært imod Brøndby

Der plejer at være udsolgt på Lyngby Stadion, når Brøndby lægger vejen forbi. Sådan bliver det ikke denne gang, hvor der vil være helt tomt, men derfor kan kampen nu godt blive underholdende alligevel.

Brøndby plejer at være meget dominerende, når de møder Lyngby. I Superliga-regi har BIF vundet de seneste fem kampe over LBK, og Lyngbys seneste sejr fandt sted tilbage i maj 2017.

Når man møder Brøndby, så er det meget vigtigt at have styr på bagkæden, da Simon Hedlund og Mikael Uhre begge udgør store trusler i bagrummet.

Hvis Kevin Tshiembe og Kasper Enghardt kommer for langt frem på banen, så bliver det svært at hente de hurtige angribere.

Det er særligt på midten af banen, at Brøndby er farlige. Det skyldes primært Jesper Lindstrøm, men det skyldes også, at Brøndby bare ikke har ret gode backer i øjeblikket.

Lyngby får duo tilbage

Lyngby måtte i sidste weekend undvære de to stamspillere Mathias Hebo og Jens Martin Gammelby, da de afsonede karantæne. Sidstnævnte er i øvrigt på udleje fra netop Brøndby, men det forhindrer ham ikke i at spille søndagens kamp.

Til gengæld har Marcel Rømer fået karantæne, og mon ikke Hebo bare overtager hans plads. Derudover er Brian Hamalainen, Adam Sørensen og Filip Panjeskovic ude med skader. Frederik Gytkjær er ved at være tilbage, men det vides ikke om han er i form til at spille.

Brøndby må undvære Sigurd Rosted, som har karantæne. Blas Riveros er stadig skadet, og det virker ikke som om Michael Lumb er klar til at tage over endnu.

Hvad bliver kampen?

Der er ingen tvivl om, at Brøndby har det stærkeste hold, men de har ikke været så imponerende i de første to runder.

Hvis banen som forventet er dårlig, så kan det blive en rodet kamp med få chancer.

Vi tror på 1-1 efter en tæt kamp.
*18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Du skal være logget ind og
have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer

IP restriktioner kan forekomme - Regler - & Vilkår
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Lyngby

Lyngby

Derfor skal du streame fodbold

Fodbold skal ses, høres og mærkes. Med streaming får du alle friheder til at se yndlingskampen på lige præcis din måde. Du er ikke bundet af din fladskærm

Læs mere om LYNGBY her

Brøndby IF

Hvis dit hjerte banker for gul og blå, kan du streame alle Brøndby IF’s kampe live online! Ved at benytte sig af muligheden for at se Brøndby IF live stream vil du aldrig gå glip

Læs mere om BRøNDBY IF her