Liverpool
Liverpool
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
27. Oct 2020
21:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Liverpool v FC Midtjylland Live Streaming & TV

Torsten Hansen

Torsten Hansen27. October 2020

Kampen mellem Liverpool FC og FC Midtjylland kan live streames online med mobil, tablet og PC! Der venter en helt fantastisk fodboldkamp på Anfield, når de danske mestre fra FC Midtjylland besøger det legendariske stadion i Champions League-gruppespillet, og hvis du ikke skal se fodbold i TV, så har du muligheden for at live streame hele kampen online.

Liverpool er selvfølgelig storfavoritter til at besejre FCM tirsdag aften, men der er lidt uro i Liverpool i øjeblikket, så måske ligger overraskelsen og venter.

Vi kan formentlig se frem til en kamp med mange mål og chancer, da begge hold spiller offensiv og aggressiv fodbold.

Det bliver spændende at se om Erik Sviatchenko og Alexander Scholz i det midtjyske forsvar kan hamle op med Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané, som forventes at spille på de øverste tre positioner for Liverpool.

Se Liverpool – FC Midtjylland med online live streaming!

Liverpool fik fin start på Champions League

Der blev åbnet op for Champions League-gruppespillet for en uge siden, hvor Liverpool mødte Ajax på udebane.

Det blev aldrig så festligt som forventet, men Liverpool vandt 1-0, og kunne dermed tage tre meget vigtige point med hjem fra Amsterdam.

Der er som sådan ikke pres på Liverpool i CL-regi, men der venter de store klubber et vanvittigt kampprogram i de næste to måneder, og derfor kunne et tidligt Champions League-avancement være en kæmpe hjælp.

FC Midtjylland tog på samme tidspunkt imod Atalanta, og de danske mestre fik en fodboldlektion, som endte med et nederlag på 4-0.

Dermed er Liverpool og Atalanta godt på vej videre fra Champions League-gruppen, mens det ser ud som om, at Ajax og FC Midtjylland må kæmpe om tredjepladsen, der dog giver videre færd i Europa League.

FC Midtjylland skal håbe på Liverpool-rotationer

De 32 Champions League-klubber har et vanvittigt kampprogram i den resterende del af efteråret. Da sæsonen gik i gang senere end normalt, så er der simpelthen mindre tid til at spille det samme antal kampe.

Det er Liverpools fjerde kamp på 10 dage, og sådan fortsætter det umiddelbart også. I de næste 11 dage skal Liverpool møde FC Midtjylland, West Ham, Atalanta og ikke mindst Manchester City, så det er bestemt ikke usandsynligt, at Jürgen Klopp vælger at rotere en smule på holdet.

Liverpool-spillerne har ikke det store kendskab til FC Midtjylland, men de er selvfølgelig klar over, at de tabte 0-4 i den første kamp, og man kan håbe på, at de undervurderer danskerne.

Se Liverpool – FC Midtjylland med online live streaming!

Hvad bliver Liverpool – FC Midtjylland?

Liverpool er selvfølgelig kæmpestore favoritter til at vinde kampen, og det kræver virkelig, at FC Midtjylland spiller op til deres bedste, hvis de skal have point med hjem fra Anfield.

Vi tror på 3-1 til Liverpool.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Liverpool

Liverpool

Når ”You´ ll never walk alone” gjalder ud over Anfield Road, så må selv dem mest hardcore fodboldfan gribe sig til hjertet og synge med. Liverpools kendingsmelodi er et varemærke, som følger trup

Læs mere om LIVERPOOL her

FC Midtjylland

Hvis du har Ulveblod i årene, kan du livestreame alle FC Midtjyllands kampe live online. FC Midtjylland er langt fra den ældste iblandt fodboldklubberne i den danske Superliga,

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her