Kroatien
Kroatien
vs
Danmark
Danmark
22. Sep 2022
18:45
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Landskampen Kroatien - Danmark online lige her!

Torsten Hansen

Torsten Hansen22. September 2022

Se Landskampen Kroatien – Danmark på nettet

Du kan se torsdagens Nations League-landskampen Kroatien – Danmark online! Ved at live streame landskampen, så behøver du ikke en dyr TV-pakke bare for at se fodbold, og det er både nemmere og billigere.

Kasper Hjulmand har samlet den trup, der skal forsøge at sikre Danmark sejren i vores Nations League-gruppe.

Torsdag aften møder vi Kroatien på udebane, hvorefter turen går hjem til København, hvor Frankrig venter i Parken.

Det er to meget svære modstandere, vi skal op imod, men vi står faktisk med ganske gode muligheder for at ende på førstepladsen, hvilket vil være ganske imponerende.

Se landskampen Kroatien – Danmark online!

Danmark kan sikre gruppesejren i Kroatien

Vi har spillet de første fire kampe i Nations League-gruppen, og de sidste to kampe spilles i løbet af denne landskampstermin.

Status efter de første fire kampe er, at Danmark fører gruppen med ni point, mens Kroatien ligger på andenpladsen med syv point.

Østrig har fire point, mens Frankrig utroligt nok kun har to point.

En dansk sejr vil betyde, at vi allerede inden den sidste kamp er sikret førstepladsen i gruppen. Hvis dette sker, så skal vi spille Final Four for første gang.

Her vi vil møde de andre tre gruppevindere fra det øverste lag, og selvom turneringen har marginal betydning, så kan man faktisk vinde et trofæ.

Kroatien har været Danmarks onde ånd

Danmark og Kroatien har mødt hinanden syv gange. Den første kamp var under EM i 1996, hvor vi tabte 3-0, men der har også været flere andre store landskampe imod den stærke fodboldnation fra Balkan.

Det var et stort drama, da Danmark og Kroatien mødte hinanden i 1/8-finalen under VM 2018.

Kampen blev afgjort efter straffesparkskonkurrence, hvor Kroatien desværre var skarpest.

Den seneste landskamp imod Kroatien blev spillet for tre måneder siden i Parken. Kroatien havde valgt at spare superstjernen Luka Modric fra kampens start, og første halvleg gik egentlig fint med de danske briller på.

Selvom det stod 0-0 ved pausen, så havde Danmark overtaget i kampen, men det ændrede sig efter, at Real Madrid-spilleren kom på banen til anden halvleg.

Modric var fuldstændig dominerende, og vi må håbe, at han ikke har samme spillelyst denne gang.

Det er faktisk første gang, at Danmark besøger Stadion Maksimir i Zagreb selvom Kroatien spiller størstedelen af deres landskampe der.

Det kunne blive en intens atmosfære, men det er også værd at nævne, at der er stor utilfredshed med det kroatiske fodboldforbund, som blandt andet er anklaget for omfattende korruption.

Kampens profiler

Luka Modric, Kroatien og Christian Eriksen, Danmark.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Se hvordan du kan se Kroatien v Danmark live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her