Kroatien
Kroatien
vs
Danmark
Danmark
1. Jul 2018
20:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Se Kroatien - Danmark med live stream online - VM 2018

Catrine Waltersdorph

Catrine Waltersdorph 1. July 2018

Se landskampen Kroatien - Danmark direkte med live stream

Du kan se landskampen Kroatien – Danmark online med live stream – og det er endda helt gratis. Vi er nået til ottendelsfinalerne ved VM 2018, og Danmark er heldigvis stadigvæk med. Du skal selvsagt se landskampen med live stream på nettet.

Efter den nervepirrende landskamp mellem Danmark – Frankrig kunne fodboldnationen Danmark ånde lettet op – Danmark gik officielt videre til ottendelsfinalerne ved VM 2018.

Om Danmarks fans og tilhængere er tilfredse med den defensive tilgang mod Frankrig kan diskuteres, men man skal ikke dvæle ved fortiden, så nu skal vi se fremad mod næste kamp mod Kroatien.

Kroatien ser skarpe ud ved VM 2018

Det er en stærk modstander vi skal møde til landskamp ved VM. Med en 2-1 sejr over Island ser det kroatiske hold stærkt ud, holdet består af stærke og dygtige taktiske spillere. Flere medier har udråbt Kroatien til at være et af de bedste VM hold indtil videre.

Tallene taler for sig selv, 4 – 1 mod Grækenland i kvalifikationen, 3-0 sejr mod Argentina, 2-0 mod Nigeria og seneste blev det til 2–1 mod Island. Så de har altså vundet alle deres gruppekampe, hvor Danmark har vundet kun én og spillet to uafgjort.

Danmark vil møde modstand og udfordringer i landskampen, men der er også gode odds for at vi kommer videre til kvartfinalen. Udtagelser fra landsholdsspillerene tegner et billede af at der er ingen grund til at frygte kroaterne. Det er en kamp hvor alt kan ske, og det danske hold har bestemt ikke tænkt sig at lægge sig ned uden kamp.

Startopstillinger i Kroatien – Danmark

Man kan kun gisne om hvordan Zlatko Dalic vælger sit hold mod Danmark, men det vurderes at både Luka Modric og Ivan Perisic er på banen, og det kan være svært at sige med Danmark, da vi har stillet med tre forskellige startopstillinger i tre landskampe ved VM. Intet kan siges med sikkerhed, men vi håber på at Åge Hareide kan hive mange kaniner op af hatten.

VM 2018 er en folkefest

Antallet af støttende og engagerede danske fans har gjort VM 2018 en folkefest uden lige. Med 4500 fans samlet på Luzhniki station mod Frankrig var det højeste antal af danske fans i Rusland.

På den danske jord går folkefesten heller ikke stille for sig. Der mødte over 27,300 fans op i Telia Parken for at se landskampen mod Peru. Succesen forsatte i kampen mod Australien, hvor det blev til 10.000 billetter i Tivoli som blev revet væk på rekordtid.

Har man ikke lyst til at se landskampen mellem Kroatien og Danmark på storskærm, så kan man jo nemt benytte sig muligheden af digitale medier, som mange danske fans gør. Live streaming er nemlig et stort hit – så godt som 1,5 mio. danskere så kampene.

Det bliver spændende at se om danskerne fortsætter med at samles til en folkefest på søndag i kampen mod Kroatien. Det er jo også første gang siden EM i 2004 at Danmark er videre fra gruppespillet ved en slutrunde, og danskerne har bestemt en fodboldsfest uden lige.

Hvordan ender Kroatien – Danmark på live stream?

Vi håber og tror på at Danmark tager en 2-1 sejr i en hård kamp mod Kroatien.

Hvornår kan man se Kroatien – Danmark på live stream?

Landskampen kan ses med live stream den 1. juli kl. 20.00.
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Se hvordan du kan se Kroatien v Danmark live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her