Israel
Israel
vs
Danmark
Danmark
25. Mar 2021
18:00
Regler & Vilkår

VIGTIG MEDDELELSE – Livefodboldstreams.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Israel - Danmark Live Streaming: Se Landskampen Online

Torsten Hansen

Torsten Hansen25. March 2021

Se VM-kvalifikationskampen Israel – Danmark online med live streaming! Uanset om du vil se fodbold i TV eller med online live stream, så har du muligheden for at se Danmarks landskamp imod Israel!

Efter en meget lang landsholdspause, så skal det danske landshold nu i aktion imod Israel. Selvom vi stadig venter på at spille EM i fodbold til sommer, så skal vi nu i gang med VM-kvalifikationen.

Der spilles om at komme med til VM i fodbold, som i 2022 afholdes i Qatar. Danmark har fået en flot lodtrækning i VM-kvalifikationen, da vi er kommet i gruppe med Israel, Østrig, Moldova, Færøerne og Skotland.

I første omgang gælder det udekampen imod Israel, som spilles i Tel Aviv. Israel er ikke noget dårligt fodboldhold, men der kan ikke være tvivl om, at Danmark skal være klare favoritter.

Alt andet end en klar dansk sejr vil være skuffende, og mon ikke de formstærke danske spillere er stærke nok til at hente de tre point?

Kom så Danmark!

Israel har én stjerne

Selvom fodbold har meget stor betydning for folk i Israel, så er det mange år siden, at Israel har opnået noget på den internationale fodboldscene.

Israel har kun været med til en enkelt VM-slutrunde, og det var helt tilbage i 1970, hvor de rejste hjem fra Mexico uden en sejr.

Kigger man på det nuværende israelske landshold, så er der heller ikke mange kendte navne.

De fleste af spillerne i landsholdstruppen er på kontrakter i de hjemlige klubber, hvor særligt Macca Haifa og Maccabi Tel Aviv er godt repræsenteret.

Den klart største stjerne spiller dog i udlandet. Det drejer sig om den 33-årige angriber Eran Zahavi, som bomber mål ind for PSV Eindhoven.

Hvis Simon Kjær og Andreas Christensen kan holde styr på den rutinerede bomber, så har Israel ikke ret meget at komme med.

Danmark uden Christian Eriksen i Israel

Danmarks trup skal være klart stærkere på alle positioner med undtagelse af angriberposten. Danmark mangler i øjeblikket en angriber med vind i sejlene, da både Kasper Dolberg, Andreas Cornelius og Nicolai Jørgensen har haft mange skader.

Christian Eriksen har valgt at melde afbud til kampen imod Israel, så han kan blive i Italien, og det giver landstræner Kasper Hjulmand en oplagt mulighed til at prøve en ny spiller på den position.

Umiddelbart bør der blive plads til formstærke Jonas Wind, som allerede har vist spændende ting i den røde trøje.

Se Landskampen Israel – Danmark med live stream online!
Tidligere artikler

Beskrivelse af hold

Danmark

Se hvordan du kan se Israel v Danmark live streaming TV online. Live stream kampen på din computer.

Læs mere om DANMARK her